Teater Kojan: Vi och vilda väsen

Bravo!-festivalen
tis 9.3.2021 10:00 och 12:00
Vi och vilda väsen
Fotograf: Simon Strömsund, verk: Teater Kojans Vi och vilda väsen, artist: Ida Törnroos & Kaisa Lallukka
Vi och vilda väsen är en förtjusande föreställning full med finurlig fakta och filosofiska funderingar om planeten vi bor på. Pjäsen är en hyllning till allt som lever och dör men också en stund för att undra och fundera över sånt vi inte vet. Vi riktar ett förstoringsglas mot myrstackens organiserade kaos, lyssnar på vad träden vill berättar, undrar varför myggor finns och känner efter var vår egen plats är i det stora sammanhanget. På scen: Ida Törnroos och Kaisa Lallukka Regi: Sonja Järvisalo Bilder: Simon Strömsund Rekommenderad ålder: 4–8 år Språk: svenska

Våren 2021 erbjuder Kulturcentralen kulturevenemang för dagis-, skol- och eftisbarn i kultur- och allaktivitetshus förutsatt att det är tillåtet att arrangera publikevenemang och med beaktande av säkerhetsrekommendationerna.

I fall mer än en barngrupp får komma på samma föreställning tar vi för tillfället ändå inte emot mer än max hälften av möjligt publikantal i salen. Vi beaktar social distansering och använder i mån av möjlighet olika ingångar och olika delar av aulan, vi går in och ut i salen en grupp i taget med säkerhetsavstånd.

Vi sitter inte på de närmaste raderna till scenen och vi har minst en tom rad mellan varje barngrupp. Vi använder inte garderoben utan tar kläderna med in i salen och lägger dem på de tomma stolsraderna varje grupp skilt för sig.

Om igen bara en barngrupp per föreställning kan delta anpassar vi oss till det och försöker fördela kulturutbudet så jämt som möjligt bland de grupper som anmält sig. De som blir utan försöker vi kompensera senare när situationen normaliserats.

Ifall ni endast kan delta om ni är enda barngrupp i publiken, vänligen skriv det om ni anmäler er per mail eller anteckna det där det finns plats för övriga kommentarer om ni anmäler er via Kultus. Ifall ni vill anmäla er till flera alternativ, skriv prioriteringsordningen på samma sätt.

Vi bekräftar per mail om ni fått plats och i så fall på vilken föreställning. För tillfället kan svaret dröja eftersom våra producenter gör beredskapsarbete annanstans bla på daghem. Vi förbehåller oss rätten till ändringar på kort varsel om coronaläget plötsligt ändrar och det utfärdas nya direktiv gällande arrangemang av kulturevenemang.

Kontaktperson

Siw Handroos-Kelekay
050-522 6827

Evenemangsarrangören

Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika

Ruotsinkielinen ohjelma lähinnä Vuotalossa ja Stoassa.

Tid och plats

Vuotalo
Mosaiikkitori 2

Bokningsförfrågan