VIT

av Andy Manley
fre 24.9.2021 – tors 31.3.2022
VIT (Andy Manley)
Fotograf: Frank A. Unger, verk: VIT
En pjäs av Andy Manley om att acceptera sådant som är annorlunda. Lurvis och Rynkel bor tillsammans i en helvit miljö. Det är viktigt att allting ska vara fridfullt och likadant, dag efter dag. Men en dag händer det något oväntat som förändrar allting. Pjäsen lämpar sig för alla oberoende av språk. Samarbete med Teater Povre. Åldersrek. 3+

VIT - en föreställning om att acceptera det som är annorlunda

Följ med på en lekfull och visuellt vacker resa i Rynkels och Lurvis vita värld, där varje dag är den andra lik. Det finns inga faror, allt är lugnt och fridfullt. Men så plötsligt dyker nya färger upp. Lurvis och Rynkels värld får sprickor, mönster och regler bryts. De försöker sopa undan och hålla kontrollen. Men det är inte alltid så enkelt - inte när det finns så många vackra färger som smyger sig på; grön, gul, blå… Och visst är purpurröd också en alldeles ljuvlig färg!

Föreställningen innehåller bara lite text och lämpar sig för alla från 3 år uppåt oberoende av språk.

AV Andy Manley REGI Agneta Lindroos ÖVERSÄTTNING Anna Simberg SCENOGRAFI & KOSTYM Nina Silfverberg MUSIK & LJUD Tim Stratton och Agneta Lindroos LJUS Mats Antell MASKDESIGN Anna Westerback AFFISCHMATERIAL & PRESSBILDER Frank A. Unger

I ROLLERNA Alex Holmlund (hösten 2021) / Jakob Johansson (våren 2022) och Julia Johansson

TURNÉTEKNIKER Anders Sundström

SPELYTA 6 m (bredd) x 4 m (djup), takhöjden i spelutrymmet min. 3 m

BYGGTID 1,5 h

NEDMONTERING 45 min

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD 50 min

TURNERAR i oktober - november 2021, samt våren 2022.

INFORMATION & BOKNING via Unga Teatern 09-86208200, info@ungateatern.fi

Den svenska orginaluppsättningen gjordes av Wasa Teater år 2015. Föreställningens upphovsrätt bevakas i Finland av Nordic Drama Corner Oy.

Kontaktperson

Carola Blom
09 8620 8200

Evenemangsarrangören

Unga Teatern

Unga Teatern är landets äldsta professionella barn- och ungdomsteater. Sedan 1960 har teatern erbjudit barn och ungdomar i hela Svenskfinland teaterupplevelser - både nyskapande dramatik och klassiker.

Tid och plats

Lataa kalenteriisi fre 24.9.2021 till tors 31.3.2022 Lataa kalenteriisi
Kan beställas till daghem och skolor

Bokningsförfrågan

    

Information

Huvudkategori
Språk
Typ av evenemang
Pris för elevgrupper
PRIS 600 €/föreställning (rek. maxantal publik 60 personer), 1000 € för två föreställningar på samma plats under samma dag (minst 45 min paus mellan föreställningarna)
Programmets längd
50min