VIT

av Andy Manley
tors 18.2. – tors 15.4.2021
VIT (Andy Manley)
Fotograf: Frank A. Unger, verk: VIT
En pjäs av Andy Manley om att acceptera sådant som är annorlunda. Lurvis och Rynkel bor tillsammans i en helvit miljö. Det är viktigt att allting ska vara fridfullt och likadant, dag efter dag. Men en dag händer det något oväntat som förändrar allting. Pjäsen lämpar sig för alla oberoende av språk. Samarbete med Teater Povre. Åldersrek. 3+

VIT
En föreställning om att acceptera det som är annorlunda

Följ med på en visuell och lekfull resa i Rynkels och Lurvis vita värld, där varje dag är den andra lik. Det finns inga faror, allt är lugnt och fridfullt. Men så plötsligt dyker nya färger upp. Lurvis och Rynkels värld får sprickor, mönster och regler bryts. De försöker sopa undan och hålla kontrollen. Men det är inte alltid så enkelt - inte när det finns så många vackra färger som smyger sig på; grön, gul, blå… Och visst är purpurröd också en alldeles ljuvlig färg!
Föreställningen innehåller bara lite text och lämpar sig för alla från 3 år uppåt oberoende av språk.

AV Andy Manley REGI Agneta Lindroos ÖVERSÄTTNING Anna Simberg SCENOGRAFI OCH KOSTYM Nina Silfverberg MUSIK OCH LJUD Tim Stratton och Agneta Lindroos LJUS Mats Antell MASKDESIGN Anna Westerback AFFISCHMATERIAL OCH PRESSBILDER Frank A. Unger

I ROLLERNA Jakob Johansson och Julia Johansson
TURNÉTEKNIKER Anders Sundström

SPELYTA 4 m (bredd) x 3 m (djup), takhöjden i spelutrymmet min. 2,5 m
BYGGTID 1,5 h
NEDMONTERING 45 min
FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD 50 min
PRIS 600 €/föreställning (rek. maxantal publik 50 personer), 1000 € för två föreställningar på samma plats under samma dag (minst 45 min paus mellan föreställningarna)

TURNERAR 18.2-16.3.2021
INFORMATION OCH BOKNING via Unga Teatern 09-86208200 | info@ungateatern.fi | www.ungateatern.fi

Den svenska orginaluppsättningen gjordes av Wasa Teater år 2015. Föreställningens upphovsrätt bevakas i Finland av Nordic Drama Corner Oy.

Kontaktperson

Carola Blom
09 86208200

Evenemangsarrangören

Unga Teatern

Unga Teatern är landets äldsta professionella barn- och ungdomsteater. Sedan 1960 har teatern erbjudit barn och ungdomar i hela Svenskfinland teaterupplevelser - både nyskapande dramatik och klassiker.

Tid och plats

Lataa kalenteriisi tors 18.2.2021 till tors 15.4.2021 Lataa kalenteriisi
Unga Teatern
Lillklobb, Klobbskogsvägen 9, 02630 Esbo

Bokningsförfrågan

    

Information

Huvudkategori
Språk
Typ av evenemang
Pris för elevgrupper
Biljetter till föreställnigarna på Lillklobb i Esbo: - vardagsmorgon 12 €, lärare och gruppledare 2 € - vardagskväll och lördag 14 € Beställd till skolan och daghemmet: 600 € per föreställning.
Programmets längd
50min