Ris på huk

ons 3.11.2021 – lör 31.12.2022
Ris på huk
I verkstaden Ris på huk kastar man sig in i stunden med improviationsteaterns medel. Hjärnan kan man glömma för en stund och bara låta det gå som det går!

Under Ris på huk-verkstäderna ekar skratten och gungar golvet! Man glömmer att spänna sig i onödan, då skojiga övningar görs impulsivt tillsammans och utgångspunkten är att både ge och ta emot idéer. I den här verkstaden kan man bara lyckas, det är en gåva att göra bort sig och man hjälper hela tiden sina kompisar!

Verkstaden ökar gruppmedlemmarnas förtroende för varandra och främjar gruppandan. Verkstaden lämpar sig för låg- och högstadieelever samt gymnasister.

Verkstaden är en till två timmar lång och gruppen kan högst bestå av 20 deltagare. En timme kostar 80 €, en och en halv timme 100 € samt två timmar 120 €. Dubbel avgift under veckoslut.

Verkstäder kan erhållas på finska och svenska.

Förfrågningar och beställningr tfn 040 1922 320 (ti o. fre kl 10–12 , ons. kl 14–16) eller per e-post varaukset@teatterimuseo.fi.

Bekanta er också med Teatermuseets övriga verkstäder!

Kontaktperson

Milla Kortemaa

Evenemangsarrangören

Teatermuseet

Teatermuseet erbjuder kunskap, insikter, glädje och underhållning. I de upplevelserika utställningarna kan besökarna själva testa sina kunskaper inom teaterns olika delområden. Museet erbjuder massor av verkstäder i anslutning till olika utställningar och olika sidor av den utövande konsten. I verkstäderna och guidningarna lägger man tonvikten vid besökarnas egen aktivitet och ger verktyg till förståelsen för de utövande konsterna och teaterns uttrycksmedel. Verkstäder och guidningar anordnas för alla ålderskategorier. Teatermuseets utställningsutrymmen renoveras. Museet öppnar för allmänheten den 3 november 2021.

Tid och plats

Lataa kalenteriisi ons 3.11.2021 till lör 31.12.2022 Lataa kalenteriisi
Teatermuseet
Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1 G, 00180 Helsingfors
    

Information

Huvudkategori
Läroplanens ämnesområde
Språk
Typ av evenemang
Pris för elevgrupper
Längd 1 h, pris 80 €. Längd 1,5 h, pris 100 €. Längd 2 h, pris 120 €. (Under veckosluten dubbla priser.)
Programmets längd
60min