EMMAn opeinfo

Pedagoginen iltapäivä opettajille
tis 9.2.2021 15:00
Pekka Jylhä, Vavisten ja kunnioittaen
Fotograf: Ari Karttunen, verk: Vavisten ja kunnioittaen, artist: Pekka Jylhä
SUVAITSEVAISUUS, TOISEN HUOMIOIMINEN JA MONINAISUUDEN TUNNISTAMINEN TAITEEN AVULLA Tervetuloa EMMAn opeinfoon etänä! Tilaisuus jakautuu kolmeen erilliseen ohjelmaosioon, joiden välissä on tauot. Otsikon teemat ovat aina vain tärkeämpiä ajassamme. EMMA tarjoaa taiteen kautta mahdollisuuksia tulkintoihin ja tekoihin moninaisuuden ymmärtämiseksi ja oman äänen vahvistamiseksi.

Ohjelma

15.00-15.45 EMMAn kevään 2021 palveluiden sekä näyttelyohjelmiston esittely
16.00-16.45 Nykytaiteen nyrjähdyksiä, Juuso Tervo
Keskustelua ja tauko
17.15-18 Etäopastus Elmgren&Dragset näyttelyyn

Osallistumislinkki löytyy koulutuspäivänä EMMAn verkkosivuilta opettajille -osiosta.

EMMAn opeinfon asiantuntijapuheenvuoron Nykytaiteen nyrjähdyksiä pitää Juuso Tervo, FT, TaM Aalto-yliopistosta. Hän toimii vanhempana yliopistonlehtorina Taiteen laitoksella ja työskentelee taiteen ja kasvatuksen historian, filosofian ja yhteiskunnallisuuden parissa. Juuso Tervo hahmottelee luennollaan taiteen mahdollisuuksia katsoa nykyisyyttä ja tulevaisuutta toisin. Minkälaisia ajattelun ja tekemisen välineitä taide voi antaa kasvattajille ja miksi?

Tilaisuudessa esitellään EMMAn alkaneen vuoden näyttelyt ja palvelut kouluille. Esittelemme EMMAn uudet etäpalvelut ja verkkosisällöt, jotka tuovat taiteen kokijan luo. Etäopastukselle voi osallistua poikkeuksellisena aikana fyysisen vierailun sijaan, sekä saavutettavana vaihtoehtona silloin kun koulu sijaitsee kaukana EMMAsta.

Lopuksi opettajille tarjoutuu mahdollisuus osallistua etäopastukselle Elmgreen&Dragset -näyttelyyn joka ajankohtaisuudessaan antaa paljon ajattelulle aiheita.

Kontaktperson

EMMAn asiakaspalvelu ma–pe 10–14
043 827 0941

Evenemangsarrangören

EMMA - Esbo moderna konstmuseum

EMMA är ett centrum för kunskap och upplevelser. Museets nya utrymmen i WeeGee-huset kommer att erbjuda utställningsverksamhet av hög internationell standard.

Tid och plats

EMMA - Espoon modernin taiteen museo
Osallistumislinkki löytyy koulutuspäivänä EMMAn verkkosivuilta opettajille -osiosta
    

Information

Fenomen
Språk
Typ av evenemang
Programmets längd
180min