Framsida Inlärningens kulturkalender
Ange dina nyckelord
Etsi

Draivia kouluun! -opettajakoulutus

tors 19.4. – mån 31.12.2018
Draivia kouluun!, liikkumistaidot/ X-hyppy liikkeessä
Tilaa koulullesi liikunnallisesti monipuolinen ja maksuton Draivia kouluun! -opettajakoulutus. Koulutukset järjestetään joko koulukohtaisesti tai alueellisesti.

Draivia kouluun! -ohjelma toteuttaa liikunnan opetussuunnitelmaa ja sen avulla on helppo osallistaa oppilaita monipuolisen tunnin suunnitteluun.
Koulutuksesta vastaa alueellinen Draivia kouluun! -kouluttaja, joka itsekin toimii luokan- tai liikunnanopettajana. Hän tuo mukanaan koululle Draivia kouluun! -välineet ja muina välineinä käytetään koulun omia perusliikuntavälineitä.

Koulutukseen osallistumiseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta golfista - tämä on täysin uusi tapa tutustuttaa eri-ikäisiä lajin pariin. Ja koulutuksen aikana golf on vain yksi osa-alue muiden joukossa. Draivia kouluun! -ohjelman tavoitteena on vahvistaa oppilaiden motorisia perustaitoja ilman jonoja ja niin, että kaikki voivat osallistua omien taitojensa mukaisesti. Lisäksi tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikettä koulupäivien aikana.

Evenemangsarrangören

Draivia kouluun!

Liikunnan OPS:n mukainen Draivia kouluun! -ohjelma tarjoaa opettajille innostavan ja toiminnallisen noin kaksituntisen maksuttoman koulutuksen. Draiviakouluun.fi -sivuilta löytyy vapaassa käytössä oleva liikunnallisesti monipuolinen tuntien suunnitteluohjelma tulostettavine tehtäväkortteineen ja videoineen. Tehtäväkortit ovat saatavilla ruotsiksi toukokuussa 2018. Golfosioihin tarkoitetut välineet myydään erikseen.

Tid och plats

Lataa kalenteriisi tors 19.4.2018 till mån 31.12.2018 Lataa kalenteriisi
Kouluympäristö, puisto
Kouluympäristö, puisto
    

Information

Huvudkategori
Språk
Typ av evenemang
Pris för elevgrupper
Draivia kouluun! -opettajakoulutus on maksuton.
Programmets längd
120min