Osallistavat sirkuskoulutukset

Ideoita erilaisten oppilaiden kohtaamiseen
ons 1.3.2017 – tis 31.12.2019
Osallistavat sirkuskoulutukset
Fotograf: Sirkus Magenta
Sosiaalinen sirkus erilaisten oppijoiden ohjaamisen tukena. Kuinka kohdata erilaisista taustoista tulevia lapsia ja nuoria, kun yhteistä kieltä ei ole? Miten hyödyntää kehonkieltä oppimisvaikeuksista kärsivien oppilaiden opettamisessa?

Raikkaita ideoita erilaisten ja eri kulttuuritaustoista tulevien oppijoiden kohtaamiseen. Käytännönläheinen ja toiminnallinen työpaja, jossa hyödynnetään sosiaalisen sirkuksen menetelmiä.

Koulutus sopii esimerkiksi maahanmuuttajien tai erityistä tukea tarvitsevien lasten opettajille.

Sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan. Koulutustilaisuuksiin voi yhdistää myös sirkusesityksiä tai virkistyspäivän ohjelmaa.

Kouluttajina toimivat Sirkus Magentan sosiaalisen sirkuksen ammattilaiset, joilla on vahva kokemus mm. vammaisten, oppimisvaikeuksista kärsivien ja vieraskielisten lasten ja nuorten ohjaamisesta.

www.sirkusmagenta.fi
www.facebook.com/sirkusmagenta
www.instagram.com/sirkusmagenta

Asiasanat: koulutus, sirkus, sosiaalinen sirkus, työpajat

Kontaktperson

Silja Kyytinen

Evenemangsarrangören

Sirkus Magenta ry

Sirkus Magenta ry on 2011 perustettu sosiaalisen sirkuksen yhdistys. Tavoitteenamme on edistää sirkuksen avulla erilaisten ryhmien hyvinvointia (mm. erityistä tukea tarvitsevat lapset, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, kriisitilanteissa olevat perheet, palvelutalojen ikäihmiset ja turvapaikanhakijat). Lisäksi meillä on harrastusryhmiä eri ikäisille. Meiltä voi myös tilata sirkustyöpajoja ja -esityksiä, työhyvinvointipajoja ja koulutuksia. www.sirkusmagenta.fi www.facebook.com/SirkusMagenta www.instagram.com/sirkusmagenta

Tid och plats

Lataa kalenteriisi ons 1.3.2017 till tis 31.12.2019 Lataa kalenteriisi
Sovitaan erikseen, esim. työpaikka tai liikuntatila.
-
    

Information

Huvudkategori
Språk
Typ av evenemang
Pris för elevgrupper
30 € / osallistuja. Pyydä tarjous.