Händelsebild

Eskareiden liikennekoulut, syksy 2023

Liikenteeseen tutustumista kävellen ja polkuautoillen turvallisessa ympäristössä

Lasten liikennekaupungin eskareiden liikennekoulut ovat huippusuosittuja mahdollisuuksia tutustua lasten kanssa liikenteeseen ja valmistaa tulevia koululaisia koulumatkaan. 

Liikennekouluissa opetellaan teoriassa ja käytännössä turvallista suojatien ylittämistä ja liikenteessä liikkumista. Liikenteeseen tutustutaa polkuautoillen, meidän ohjaajien opastuksella turvallisessa ympäristössä. 

Opetuksen sisältö koostuu tärkeimmistä jalankulkijan ja pyöräilijän liikennesäännöistä, kuten liikennemerkeistä, suojatien ylittämisestä, sääntöjen merkityksestä, turvallisten reittien valitsemisesta sekä vuodenaikojen vaikutuksesta liikenteessä liikkumiseen.

Liikennekoulu on kaksiosainen. Jokainen ryhmä varaa itselleen kaksi 1h kestoista vierailua liikennekaupungissa. Varauksien tulee olla eri päivinä. Käytännön harjoittelussa liikutaan ulkona, säässä kuin säässä, sekä jalan että polkuautoillen. 

Tunnille voi osallistua maks. 25 lasta. Opetuskielenä on suomi, ruotsinkielisistä liikennekouluista tiedotetaan erikseen. Liikennekaupungin välineiden ja pintojen puhdistamiseen on kiinnitetty erityistä huomoita.

Liikennekoulut ovat maksuttomia ja niitä voi varata kaikkien alueiden esikouluryhmät. 

Kerrothan lisätiedoissa päiväkodin nimen sekä ryhmän nimen ja jos on jotain muuta, mikä meidän tulisi ottaa huomioon.

HUOM! Liikennekoulut ovat suunnattu vain 2017 syntyneille eskareille.

Syksyllä 2023 liikennekaupungin vieressä on suuri työmaa, jonka läheisyydessä liikkuu erittäin paljon raskaita ajoneuvoja. Pyydämme noudattamaan erityistä varovaisuutta alueella liikuttaessa. 

Kategorier

Idrott och motion, Miljö och natur, säkerhet och trygghet

Aktiviteter

Skapa lagsammanhållning, Verkstad, Äventyr, besök, utbildning

Målgrupp

5-6 år

Nyckelord

lätt trafik, stadstrafik, trafik, trafiksäkerhet, trampbilar

Evenemangets språk

finska

Gratis

Lasten liikennekaupunki

Kontaktperson

Matti Saarto

lasten.liikennekaupunki@hel.fi

0931089047

Händelse har inga tider
0