Gå till innehållet
HelsingforsKultus
Kolmen valokuvan sarja, jossa tanssija istuu kameraan selin ja avaa hiuksensa. Tanssijalla on yllään ihonvärinen asu ja hänellä on mustat hiukset. Taustalla on valkoinen kangas.
Foto: Elina Brotherus: Étude en trois parties de danseuse défaisant son chignon, 2007. HAM, Helsingin kaupungin taidemuseo.

Liikkeen lumoissa, väriin kiertyen!

Näyttelyopastus ja työpaja

Tanssi! – Liikettä kuvataiteessa 1880–2020 -näyttely johdattelee meidät tanssin ja moninaisen liikekielen maailmoihin. Miten tanssia on tulkittu teoksissa tai kuinka voima välittyy veistoksen muodoista? Teokset herättävät keskustelua erilaisista tavoista kuvata ihmistä liikkeessä sekä tanssin merkityksestä. Työpajassa tutustutaan näyttelyyn HAMin oppaan johdolla ja tehdään itse tanssitaiteilijan ohjauksessa. 

Opastus- ja työpajakokonaisuuden on suunnitellut Helsingin taidemuseo HAM yhdessä Zodiak – Uuden tanssin keskuksen kanssa. 

Ilmoittautuvan ryhmän maksimikoko on 30 oppilasta. Vierailun alussa ryhmä jaetaan puoliksi, jonka jälkeen toinen pienryhmä aloittaa opastuksesta ja toinen työpajasta. Puolivälissä ryhmät vaihtavat paikkaa. Kohderyhmänä ovat alakoulujen 4.-6. -luokkalaiset, yläkoulut ja toinen aste.

Täytäthän lisätietoihin: oppilaitoksen nimi, ryhmän koko ja mahdolliset muut lisätiedot tai toiveet. 

Ilmoittautuminen 1.3. alkaen.

Kategorier

Bildkonst, Teater, dans och cirkus

Aktiviteter

Skapa lagsammanhållning, Verkstad, guidning

Målgrupp

Gymnasium och yrkesutbildning, Klasserna 3–6, Klasserna 7–9

Nyckelord

bildkonst, dans, guidning, konstmuseer, konstutställningar, nutidsdans, nutidskonst, organisationer

Evenemangets språk

finska

Händelse har inga tider
0