Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Harrastamisen Suomen mallin kilpailutuskutsu helsinkiläisille taide- ja kulttuuritoimijoille, taiteen perusopetuksen toimijoille sekä muille taide- ja kulttuuriharrastusten järjestäjille

15.1.2021

Helsingin kaupunki kutsuu taide- ja kulttuuritoimijoita, taiteen perusopetuksen toimijoita sekä muita taide- ja kulttuuriharrastusten järjestäjiä osallistumaan kilpailutukseen harrastusten järjestämisestä helsinkiläisille lapsille ja nuorille osana Harrastamisen Suomen malli Helsingissä -hanketta!

Helsinki käynnistää harrastamisen Suomen mallin mukaisen toiminnan 3.–9.-luokkalaisille keväällä 2021. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) myönsi Helsingin kaupungille 22.12.2020 miljoona euroa harrastamisen Suomen mallin mukaisen toiminnan käynnistämistä varten. Avustus käytetään Helsingissä toiminnan käynnistämiseen pilottikaudella, joka kestää tammikuusta kesäkuuhun 2021. Hankkeessa painotetaan harrastuksia, joita lapset ja nuoret itse toivovat. Tämän toteutumista varten koulut ovat kysyneet lapsilta ja nuorilta heidän harrastustoiveitaan.  

Helsingin kaupunki kilpailuttaa lapsille ja nuorille suunnatun harrastustoiminnan järjestämisen aikajaksolla tammikuu 2021 – kesäkuu 2021 osana Harrastamisen Suomen malli Helsingissä -hankkeen pilottivaihetta. Kilpailutus on suunnattu taide- ja kulttuuritoimijoille, taiteen perusopetuksen toimijoille sekä muille taide- ja kulttuuriharrastusten järjestäjille. Se toteutetaan dynaamisena hankintamenettelynä.

Kilpailutus, jonka perusteella Helsinki tekee hankinnat, avautuu ma 18.1.2020.

Helsingin kaupunki kutsuu kiinnostuneita harrastuksen järjestäjiä osallistumaan kilpailutukseen ilmoittautumalla tämän linkin kautta:

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/45255/notice/60...

Ilmoitamme kymmenen päivän sisällä oletko hyväksytty toimittajaksi eli oletko mukana puitesopimuksen toimittajissa. Tämän jälkeen teemme nopean tarjouksen ja valitsemme toimittajat. Laadimme sopimuksen, johon voi liittää liikunnallisen, kulttuurisen, digitaalisen tai innovatiivisen harrastustoiminnan erityispiirteitä, esimerkiksi materiaalit. Toiminta alkaa sovitusti heti tämän jälkeen.

Harrastamisen Suomen malli Helsingissä 

Lisätiedot

Projektipäällikkö

Irma Sippola

Helsingin kaupunki, kulttuuri ja vapaa-aika

041 5121795

irma.sippola@hel.fi

Helsinki etsii kumppaneita harrastamisen Suomen mallin käynnistämiseen Helsingissä