Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi rajoitusten ja suositusten jatkamisesta alueellaan

15.12.2020
Kaikki sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvat yleisötilaisuudet on kielletty aluehallintoviraston päätöksellä 10.1.2021 saakka.

Helsingin kaupungin museot, kulttuurikeskukset, sisäliikuntapaikat ja nuorisotalot ovat suljettuina 10. tammikuuta saakka. Kirjastot ovat avoinna, mutta palvelevat vain rajoitetusti. Katso Hel.fi-sivuilta kaikki nyt voimassa olevat rajoitukset ja suositukset. 

Ulkoilualueet, ulkokuntosalit ja liikuntapuistot ovat auki ja kaikkien käytettävissä. Brahenkenttä, Kontulan, Käpylän, Laajasalon, Lassilan, Lauttasaaren, Oulunkylän ja Pukinmäen kentät ovat kaikki luistelukuosissa. Ensikertaa kaikki Helsingin kahdeksan tekojäätä ovat maksuttomia.  Ulkoliikunta.fi –palveluun päivitetään reaaliaikaista tietoa luistelukenttien ja pian myös latujen kunnosta.  

Kaupungissa tapahtuu suljetuista ovista huolimatta paljon kiinnostavia asioita! Helsinki-kanavalla on runsas ja monipuolinen kattaus kaupungin tuottamia konsertteja, näyttelyitä, kirjailijavierailuja, satutunteja sekä esimerkiksi kurkistuksia museoiden maailmaan. Kultuksen Facebookia seuraamalla pysyt parhaiten kärryillä, lapsille ja nuorille sopivista, ajankohtaisista etäkulttuuritapahtumista!