Tapahtumahaku

  1. Tuoksubaari Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyssä.

    Perinneruoka - NAM? YÖK? HÄH?

    Työpaja alakouluille ruokakulttuuriin
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1.2017 – To 31.12.2020

    Työpajassa pohditaan, miten ruokaperinteet syntyvät ja miten sata vuotta vanhat perinteet näkyvät tänä päivänä sekä miten ruokaperinteet voivat uusiutua. Työpaja voidaan kohdentaa lähestyvään juhlaan esim. jouluun tai pääsiäiseen. ...

    • Työpaja
    • 3.–6. luokat
  2. Synttärikakkutyöpaja
    Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä
    To 1.2.2018 – To 31.12.2020

    Tupaantuliaiset -erikoisnäyttelyyn liityvässä synttärikakkutyöpajassa askarrellaan leikkiruokaa. Pajassa lapset pääsevät valmistamaan upeat leikkikakut vaikkapa kotileikin juhliin.

    • Työpaja
    • Valmistaville luokille
    • Varhaiskasvatus ja esiopetus
    • 1.–2. luokat
    • 3.–6. luokat