Tapahtumahaku

  1. Ruoka-aika

    opastus ja työpaja
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1. – Su 31.12.2017

    Opastuksella tutustutaan, mistä nykyajan ruokatrendit ovat lähtöisin, mitä ennen syötiin kotona, juhlissa ja ravintolassa. Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi opastuksesta on mahdollista varata satavuotiaan Suomen ruokakulttuuriin keskittyvä...

    • Työpaja
    • 7.–9. luokat
  2. Talon väkeä

    opastus ja työpaja
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1. – Su 31.12.2017

    Opastuksen toiminnallisissa tehtävissä eläydytään alan työtehtäviin tulkitsemalla vanhoja valokuvia ja esineitä sekä tutkitaan ruokalistoja tai matkakohteita ryhmän suuntauksesta riippuen....

    • Työpaja
    • 7.–9. luokat
    • 2. aste
  3. Perinneruoka - NAM? YÖK? HÄH?

    Työpaja alakouluille ruokakulttuuriin
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1. – Su 31.12.2017

    Työpajassa pohditaan, miten ruokaperinteet syntyvät ja miten sata vuotta vanhat perinteet näkyvät tänä päivänä sekä miten ruokaperinteet voivat uusiutua. Työpaja voidaan kohdentaa lähestyvään juhlaan esim. jouluun tai pääsiäiseen. ...

    • Työpaja
    • 3.–6. luokat
  4. Hotelli- ja ravintolamuseo
    Ti 14.2.2017 – Su 5.8.2018

    Näyttelyssä voit tehdä matkan rakkauden tunnetilasta toiseen. Kohtaat nälän, kaipuun ja odotukset, ilon ja intohimon, nautinnon, täyttymyksen ja lohdun sekä ähkyn ja pettymyksen. Näyttely vetoaa tunteisiin ja tarjoaa vahvoja samaistumisen...

    • Näyttely
    • Lukio
    • 2. aste
    • Yleisötyötä