Tapahtumahaku

  1. Luokkahuoneet ovat tyhjentyneet

    Oppimateriaalia ruokakulttuurista

    Hotelli- ja ravintolamuseon sähköistä tarjontaa
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Pe 27.3. – La 6.6.2020

    Etäopetuksen tueksi tarjolla muun muassa verkkonäyttelyitä, radiokuunnelmia, videoita ja muuta sähköistä aineistoa ruoka- ja juomakulttuurista Suomessa sekä hotelli- ja ravitsemisalan historiasta ja kehityksestä. Samalla paljastuu paljon ajankuvaa...

    • Näyttely
    • Oppimisen tilat
    • 3.–6. luokat
    • 7.–9. luokat
    • 2. aste
  2. Lähikuva hotellin pienoismallista Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelystä.

    Ruoka-aika

    opastus ja työpaja
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1.2017 – To 31.12.2020

    Opastuksella tutustutaan, mistä nykyajan ruokatrendit ovat lähtöisin, mitä ennen syötiin kotona, juhlissa ja ravintolassa. Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi opastuksesta on mahdollista varata satavuotiaan Suomen ruokakulttuuriin keskittyvä...

    • Työpaja
    • 7.–9. luokat
  3. Tarjoilijat. Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyssä.

    Talon väkeä

    opastus ja työpaja
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1.2017 – To 31.12.2020

    Opastuksen toiminnallisissa tehtävissä eläydytään alan työtehtäviin tulkitsemalla vanhoja valokuvia ja esineitä sekä tutkitaan ruokalistoja tai matkakohteita ryhmän suuntauksesta riippuen....

    • Työpaja
    • 7.–9. luokat
    • 2. aste
  4. Tuoksubaari Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyssä.

    Perinneruoka - NAM? YÖK? HÄH?

    Työpaja alakouluille ruokakulttuuriin
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1.2017 – To 31.12.2020

    Työpajassa pohditaan, miten ruokaperinteet syntyvät ja miten sata vuotta vanhat perinteet näkyvät tänä päivänä sekä miten ruokaperinteet voivat uusiutua. Työpaja voidaan kohdentaa lähestyvään juhlaan esim. jouluun tai pääsiäiseen. ...

    • Työpaja
    • 3.–6. luokat
    

Hakukriteerit

Syötä hakusanat
Etsi
Hae tapahtumat ajalta
Esim. 25.6.2020
Esim. 25.6.2020