Tapahtumahaku

  1. Työpajaohjaajat matkalla
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Ma 4.10. – Pe 17.12.2021

    Toiminnallisilla tehtävärasteilla eläydytään neljän eri aikakauden roolihenkilön kautta ruokaperinteisiin. Rasteilla haetaan vastauksia kysymyksiin, mistä ruokaperinteet syntyvät ja miten ne muuttuvat? Esille nousevat mm. ruokakulttuurin...

    • Tilattavissa päiväkotiin/kouluun
    • Työpaja
    • 3.–6. luokat
    • Yleisötyötä
  2. Työpajaohjaajat matkalla
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Ma 4.10. – Pe 17.12.2021

    Yläkoulujen työpajassa teemana on oma ruokasuhde, jota tarkastellaan kaunokirjallisuuden ruokakuvausten kautta. Oppilaat toimivat ryhmissä, joiden teemat nousevat museon uudesta Makuasioita-ydinnäyttelystä (luonto, ravintola, koti ja koulu)....

    • Tilattavissa päiväkotiin/kouluun
    • Työpaja
    • 7.–9. luokat
    • Yleisötyötä
  3. Työpajaohjaajat matkalla
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Ma 4.10. – Pe 17.12.2021

    Työpaja vahvistaa myönteistä ja luonnollista suhtautumista ruokaan sekä omien makumuistojen ja mielipiteiden merkitystä. Draamallinen makukoulu korostaa kestävän kehityksen mukaisia teemoja kuten satokausien mukaista ruokakulttuuria sekä omien...

    • Tilattavissa päiväkotiin/kouluun
    • Työpaja
    • Varhaiskasvatus ja esiopetus
    • 1.–2. luokat
    • Yleisötyötä
  4. Ruokailijoita Savonlinnan kasinolla, 1900-luvun alku. Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmat.
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Pe 8.10.2021 – La 31.12.2022

    Makuasioita-näyttely vie paikkoihin, joissa ruoka- ja juomakulttuuria rakennetaan ja muokataan. Näyttelyssä voi istahtaa retkipaikalle luontoon ja kokea olevansa metsästäjä-keräilijän jälkeläinen. Ravintolassa tuoksuvat ruokauutuudet,...

    • Näyttely
    • 3.–6. luokat
    • 7.–9. luokat
    • 2. aste
    • Yleisötyötä
    

Hakukriteerit

Syötä hakusanat
Etsi
Hae tapahtumat ajalta
Esim. 23.9.2021
Esim. 23.9.2021