Tapahtumahaku

  1. Tuoksubaari Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyssä.

    Perinneruoka - NAM? YÖK? HÄH?

    Työpaja alakouluille ruokakulttuuriin
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Su 1.1.2017 – Pe 28.5.2021

    Työpajassa pohditaan, miten ruokaperinteet syntyvät ja miten sata vuotta vanhat perinteet näkyvät tänä päivänä sekä miten ruokaperinteet voivat uusiutua. Työpaja voidaan kohdentaa lähestyvään juhlaan esim. jouluun tai pääsiäiseen. ...

    • Työpaja
    • 3.–6. luokat
  2. HOK:n Stadionin ravintola Helsingin Olympialaisissa 1952.

    Ruoka-aika

    virtuaaliopastus
    Hotelli- ja ravintolamuseo
    Ma 11.1. – Pe 28.5.2021

    Ruoka-aika opastuksella perehdyttää suomalaisen ruokakulttuurin vaiheisiin. Opastuksella tutustutaan, mistä nykyajan ruokatrendit ovat lähtöisin, ja mitä ennen syötiin kotona ja ravintoloissa. ...

    • Tilattavissa päiväkotiin/kouluun
    • 7.–9. luokat