6 hakutulosta
Hotelli- ja ravintolamuseon Palveluksessanne!-näyttelyssä pääset kurkistamaan kulissien taakse ja näet vilauksen hotelli- ja ravintola-alan työntekijöiden arkisesta aherruksesta, olipa työpisteenä sitten ravintolan sisäänkäynti, hotellin...
Opastuksella tutustutaan, mistä nykyajan ruokatrendit ovat lähtöisin, mitä ennen syötiin kotona, juhlissa ja ravintolassa. Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi opastuksesta on mahdollista varata satavuotiaan Suomen ruokakulttuuriin keskittyvä...
Opastuksen toiminnallisissa tehtävissä eläydytään alan työtehtäviin tulkitsemalla vanhoja valokuvia ja esineitä sekä tutkitaan ruokalistoja tai matkakohteita ryhmän suuntauksesta riippuen....
Työpajassa pohditaan, miten ruokaperinteet syntyvät ja miten sata vuotta vanhat perinteet näkyvät tänä päivänä sekä miten ruokaperinteet voivat uusiutua. Työpaja voidaan kohdentaa lähestyvään juhlaan esim. jouluun tai pääsiäiseen. ...
Ruoka-aika opastuksella perehdyttää suomalaisen ruokakulttuurin vaiheisiin. Opastuksella tutustutaan, mistä nykyajan ruokatrendit ovat lähtöisin, ja mitä ennen syötiin kotona ja ravintoloissa. ...
Tarjoamme opinnoissa jo edenneille majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoille maksuttomia Ammattilaisten ääni -työpajoja keväällä 2021. Työpaja voidaan toteuttaa etäyhteyksillä tai Hotelli- ja ravintolamuseossa, kun museo jälleen aukeaa.