Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Sammon ryöstö

Kalevalan tarina toiminnallisesti
Ma 16.12.2019 – Pe 31.12.2021
Lapsiryhmä Sammon ryöstö -työpajassa.
Sammon ryöstö esittelee Kalevalan tapahtumia toiminnallisesti draamamenetelmien avulla. Pajassa eläydytään kalevalaiseen maailmaan ja taotaan ihmekone Sampo.

Sammon ryöstö -työpaja tarjoaa oppilaille mahdollisuuden tutustua kansalliseepokseemme uudella tavalla. Työpajassa keskitytään Sammon tarinaan. Sitä käsitellään draamamenetelmien avulla. Työpajassa eläydytään kalevalaisten ihmisten maailmaan, taotaan ihmekone Sampo ja seurataan sen hurjaa matkaa Louhen, Väinämöisen ja kumppaineiden käsissä. Tilaa ja tunnelmaa luodaan myös äänellä ja musiikilla.

5.−6.-luokkalaisille suunnatun työpajan kesto on 1,5 tuntia ja siihen voi osallistua enintään 30 lasta. Pajan hinta on 140 € (la−su 280 €).

Tiedustelut ja varaukset puh. 040 1922 320 / varaukset@teatterimuseo.fi tai lomakkeella (http://www.teatterimuseo.fi/fi/Varaa-tyopaja)

Tutustu myös Teatterimuseon muihin työpajoihin!

Yhteyshenkilö

Milla Kortemaa

Tapahtumanjärjestäjä

Teatterimuseo

Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Ohjelmistossa on lukuisia erilaisia näyttelyihin ja esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä ja annetaan avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opetusta järjestetään kaiken ikäisille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 16.12.2019 - Pe 31.12.2021 Lataa kalenteriisi
Teatterimuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta 140 € (Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.)
Kesto
90min