Perinneruoka - NAM? YÖK? HÄH?

Työpaja alakouluille ruokakulttuuriin
Su 1.1. – Su 31.12.2017
Kuvaaja: Hanne Granberg, työ: Tuoksubaari
Perehdytään suomalaiseen ruokakulttuuriin ja sen muutoksiin viimeisen sadan vuoden aikana.

Työpajassa pohditaan, miten ruokaperinteet syntyvät ja miten sata vuotta vanhat perinteet näkyvät tänä päivänä sekä miten ruokaperinteet voivat uusiutua. Työpaja voidaan kohdentaa lähestyvään juhlaan esim. jouluun tai pääsiäiseen.

Työpaja sisältää museolla järjestettävän toiminnallisen opastuksen lisäksi ennakko- ja jälkitehtäviä aiheen käsittelyyn luokassa. Työpaja on suunnattu erityisesti 5.-6.-luokkalaisille historian opiskelun tueksi.

Yhteyshenkilö

Merja Nummi
044 747 4106

Tapahtumanjärjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Su 1.1.2017 - Su 31.12.2017 Lataa kalenteriisi
Hotelli- ja ravintolamuseo
Tallberginkatu 1 G
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta sisältää museon pääsymaksut. Ryhmän koko maks. 20.
Kesto
60min