Nukketeatterilaukut

Nukketeatterikeskus Poiju
Ti 30.5. – Su 31.12.2017
Kuvaaja: Heli Baric
Tutustu nukketeatterin lumoon helposti ja hauskasti - vuokraa nukketeatterilaukku! Neljässä erilaisessa laukussa sinua odottavat valmiit lavasteet ja kiehtovat teatterinuket.

Tutustu nukketeatterin lumoon helposti ja hauskasti! Nukketeatterilaukuissa sinua odottavat valmiit lavasteet ja kiehtovat teatterinuket. Nukketeatterilaukut toimivat innostavana ja monipuolisena opetusvälineenä päiväkotien ja koulujen arjessa.

Keppinukkelaukusta löytyy pieni serminäyttämö sekä peräti 26 eloisaa keppinukkehahmoa: tyttöjä, poikia, eri-ikäisiä naisia, miehiä – onpa yksi susikin eksynyt joukkoon! Lisäksi laukussa on 12 suloista käsinukkevauvaa.

Pöytäteatterilaukussa on yhteensä 16 nukkea: 12 arkielämän hahmoa sekä peikkoja ja keijuja. Pöytäteatterilaukun nukkeja voi liikutella minkä tahansa alustan päällä.

Prinsessa Ruusunen -laukussa ovat kaikki klassikkosadun keskeisimmät hahmot: neljä haltiatarta, prinsessa, prinssi, kuningas, kuningatar ja lohikäärme.

Raamatun kansaa -laukussa on Jeesus aikalaisineen: 14 eri-ikäistä ihmishahmoa, lammaslauma, susi ja lavasteiksi upeat talo, palmukeidas sekä pensas.

Suositus: päiväkodeille, esikouluille, koululuokille ja kerhoille.
Vuokra-aika: vähintään 1 viikko

Yhteyshenkilö

Nukketeatterikeskus Poiju
050 325 5093

Tapahtumanjärjestäjä

Nukketeatterikeskus Poiju

Nukketeatterikeskus Poiju on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tarjoaa korkealaatuisia esityksiä kaikenikäisille teatterin ystäville. Nukketeatterikeskus Poiju on kiertueteatteri, esitykset ovat tilattavissa vierailuille esimerkiksi päiväkoteihin, kouluihin ja tapahtumiin. Nukketeatterikeskus Poijun esityksiä vierailee kausittain pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa PoijuPäivät -tapahtumassa.

Aika ja paikka