PNNN LNK

esitys köydestä ja rohkeudesta
Ke 13.1. – Pe 26.11.2021
PNNN LNK, Minotauros ja Theseus
Kuvaaja: Pate Pesonius, työ: PNNN LNK
Theseuksella, Ateenan prinssillä, on pelottava haaste: hänen täytyy astua pimeään la-la-labyrinttiin, jossa asustaa häränpäinen Minotauros.

Alakoululaisille suunnattu PNNN LNK pohjautuu antiikin Kreikan mytologiaan. Theseuksella, Ateenan prinssillä, on pelottava haaste: hänen täytyy astua pimeään la-la-labyrinttiin, jossa asustaa häränpäinen Minotauros. Theseusta auttaa hullu suku, Kreetan prinsessa Ariadnen rakkaus ja tietenkin esityksen yleisö.

PNNN LNK punoo tarinaa ihmisten väleihin ja kuuntelee köyden tapaa kertoa. Köyden ja yleisön avulla hahmottuu taru ja sen henkilöverkosto. PNNN LNK on rohkeuden ylistys ja arvoitus, jota lähdemme yhdessä yleisön kanssa selvittämään.

”Euroopan paras esitys! Kiva, mutta liian lyhyt!” – eräs koululainen

”Kiehtova kultajyvä harmaassa arjessa. Yksinkertainen, mutta vangitseva toteutus.” – eräs opettaja

Suuren suosion vuonna 2014 saanut PNNN LNK palaa nyt ohjelmistoon. Ohjaaja Tuomas Laitisen ja dramaturgi Katariina Nummisen PNNN LNK -esityksessä kiteytyvät katsojalähtöisyys, osallistavuus ja lastenteatterin lajin uudistaminen.

Esitykseen liittyy myös yleisötyötä. Sen avulla oppilaat saavat purkaa, keriä ja sitoa yhteen esityksen teemoja, kuten sosiaalisia verkostoja, pelkoa ja sen voittamista. Kaikki esityksen tilanneet koulut saavat kirjalliset ennakko- ja purkutehtävät sekä MNSTR-työpajan. Esitys, työpaja ja tehtävät muodostavat pedagogisen kokonaisuuden, joka kutsuu pohtimaan ja kehittämään oppilaan omaa suhdetta esitystaiteeseen. Kysy lisää yleisötyöstä!

Ohjaaja: Tuomas Laitinen | Dramaturgi: Katariina Numminen | Tila- ja valosuunnittelu: Ainu Palmu | Puvustus: Milla Martikainen | Äänisuunnittelu: Johannes Vartola | Graafikko: Tomi Suovankoski | Traileri: Ida Järvinen | Kuvat: Pate Pesonius | Esiintyjät: Pasi Lappalainen ja Päivi Rissanen | Yleisötyö: Camilla Anderzén | Tuotanto: TOTEM-teatteri /Jonna Sundberg

Suunnattu: alakouluikäisille.

Kesto: noin 45 min.

Uusintaensi-ilta 13.1.2021 Espoossa, esitys on ohjelmistossa näytäntövuoden 2021.

Tilaksi käy liikuntasali tai vastaava, lattiatilaa tarvitaan lavastukselle salin keskeltä 7x7m, loppuosa on katsomoa. Yleisö sijoittuu lattialle näyttämön neljälle sivulle.

Lisäksi tarvitaan voimavirtaa (16/32A). TOTEM-teatteri vastaa kaikesta esityksen vaatimasta tekniikasta.

Esitys on kiertueella ja tilattavissa 26.11.2021 asti.

Esitys ohjelmistossa myös ruotsiksi RD TRDN - en föreställning om mod och ett rep.

Nappaa köyden päästä kiinni! Toimi nopeasti ja tee tilaus, sillä näytöksiä ja työpajoja on rajallisesti tarjolla!

Yhteyshenkilö

Jonna Sundberg, tuottaja/producent
050 5470047

Tapahtumanjärjestäjä

TOTEM-teatteri

Uutta taiteellista lastenteatteria.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 13.1.2021 - Pe 26.11.2021 Lataa kalenteriisi