Nya TADAM esittää Momentum

Musikaali tässä ja nyt.
Ti 30.11. – To 2.12.2021
Momentum, casten på Svenska Teaterns Stora scen
Musikaali tässä ja nyt.

Elämässä voi olla varma että kaikki muuttuu.

Voiko sillä että elämä heittää häränpyllyä, olla jotain positiivista vaikutusta?

Oletko ihminen joka sopeutuu muutoksiin vai menetkö lukkoon?

MOMENTUM musikaalissa sukelletaan suoraan esityksen maailmaan ja teatterin syvimpään olemukseen - hetken taidemuotoon. Saamme seurata ja oppia tuntemaan ryhmän nuoria ihmisiä jotka yrittävät navigoida absurdissa todellisuudessa jota elämme juuri nyt.

Esitys on sekä koominen että koskettava koska todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Saamme jakaa iloa ja surua näiden nuorten kanssa. Yksin kukaan ei ole vahva, mutta selviämme mistä vaan - yhdessä!

MOMENTUM on esitys yhteenkuuluvuudesta, yhteisön tärkeydestä, siitä että tarvitsemme toisiamme tullaksemme itse eheäksi. Ihan niin kuin teatteri tarvitsee yleisönsä.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta TaDaMin ensimmäisen musikaalin Blyton Rockin ensi-illasta (1996). Vuosien varrella yli 250 nuorta on ollut mukana TaDaMin/Nya TADAMin tuotannoissa, näyttelijöinä, kuorolaisina tai musikaaliorkesterin jäseninä. Moni heistä on jatkanut uraa näyttelijöinä tai muusikkoina. M.m Josefin Silen joka esittää pääosaa Svenska teaternin suurmusikaalissa Mary Poppins, on entinen TaDaM oppilas.

TaDaM on vuosien varrella esittänyt Broadway musikaaleja, esim. Hair (2004) ja Rent (2012), mutta myös tehnyt aivan uusia, itse sävellettyjä ja kirjoitettuja teoksia kuten

Blyton Rock (1996), Hope (2000) ja Vilja Andas (2019). 25 vuoteen mahtuu kaiken kaikkiaan 12 musikaalia sekä pienempiä tuotantoja. Tämän vuoden musikaali MOMENTUM on tuore teksti mutta juhlavuoden kunniaksi käytämme uudelleen vanhojen tuotantojen musiikkia ja luomme aivan uuden musikaalin.

Yhteyshenkilö

Marie Finne
09616211

Tapahtumanjärjestäjä

Svenska Teatern

Finlands svenska nationalscen

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 30.11.2021 14:00 - To 2.12.2021 12:00Lataa kalenteriisi
Svenska Teatern
Norra esplanaden 2, 00130 Helsingfors