Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Omatoiminen vierailu Kansallismuseoon

Ke 13.10.2021 – Ti 31.5.2022
Nuoria museossa
Kuvaaja: Kansallismuseo
Museon kolme perusnäyttelyä esittelevät Suomen historiaa aina esihistoriasta tähän hetkeen saakka. Lisäksi museossa on vaihtuvia näyttelyitä. Tervetuloa Kansallismuseoon oppimaan, viihtymään ja osallistumaan!

Suomen historia yhdessä talossa! Kansallismuseon perusnäyttelyt kertovat nykyisen Suomen alueen monimuotoisesta menneisyydestä aina kivikaudelta nykypäivään. Vuosittain vaihtuvat näyttelyt nostavat esiin ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja.

Varhaiskasvatus-, peruskoulu- ja toisen asteen oppilasryhmät ovat tervetulleita museoon opettajan johdolla omatoimiselle vierailulle.

Kouluryhmien omatoiminen vierailu museoon on aina maksuton koko ryhmälle. Opettaja voi tutustua museoon ennakolta näyttämällä lippukassalla OAJ:n jäsenkortin ja mainitsemalla tulevansa valmistelemaan oppituntia.

Museossa voi vierailla ryhmän kanssa omatoimisesti kun museo on avoinna. Ilmoitathan vierailusta aina etukäteen: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

Kurkkaa myös opastuspalvelumme - varaamalla opastuksen saat näyttelystä enemmän irti!

Yhteyshenkilö

Tapahtumanjärjestäjä

Kansallismuseo

Museo täynnä Suomen historian aarteita. Kansallismuseo esittelee Suomen alueen vaiheita kivikaudelta nykypäivään. Ainutlaatuiset esineet perusnäyttelyissä kertovat elämästä yli 10 000 vuoden aikana ja vaihtuvat näyttelyt nostavat esiin kiinnostavia teemoja ihmiselämän eri osa-alueilta.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 13.10.2021 11:00 - Ti 31.5.2022 18:00Lataa kalenteriisi
Kansallismuseo
Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki