Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kepeä elämäni

To 21.10. – To 9.12.2021
Miiko Nousiainen näytelmässä Kepeä elämäni
Kuvaaja: Timo Suutarinen
Miiko Toiviaisen omakohtainen ja leikkisä monologi transtaustan kääntymisestä voimavaraksi.

”Transihmisyydestä on puhuttu viime aikoina mediassa aika paljon, mutta usein vain traagisten ja synkkien kohtaloiden kautta. Mä koen, että muunkinlaisia näkökulmia kaivataan – joten tässä on mun omani.” – Miiko

Kepeä elämäni on omakohtainen, runollinen, laulullinen, vastaansanomaton ja pohjattoman leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi.

Miiko Toiviainen on helsinkiläinen näyttelijä, joka valmistui Teatterikorkeakoulusta keväällä 2018 ja on sittemmin näytellyt muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa, Q-Teatterissa, Turun Kaupunginteatterissa, Improvisaatioteatteri Stella Polariksessa ja NAMT-musikaalifestivaaleilla New Yorkissa.

Esitys on valtakunnallisen Monologikilpailun 2020 voittaja. Näyttelijäliiton äänestyksessä 2020 Miiko Toiviainen nimettiin monologin ansiosta Vuoden teatterinäyttelijäksi.

Yhteyshenkilö

Espoon Kaupunginteatteri / Ilana Sella
09 4393 5524

Tapahtumanjärjestäjä

Espoon Kaupunginteatteri

Espoon Kaupunginteatteri on aikuisille tarkoitettu ammattiteatteri Espoossa, Tapiolassa. Teatterin ohjelmisto rakentuu omasta tuotannosta sekä koti- ja ulkomaisista vierailuesityksistä. Omat tuotannot tuotetaan Revontulihalliin ja vierailuesitykset Espoon kulttuurikeskukseen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 21.10.2021 19:00 - To 9.12.2021 19:00Lataa kalenteriisi
Revontulihalli / Louhisali
Revontulentie 8 A / Kulttuuriaukio 2, Tapiola
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Koululaisryhmäliput 12 € / oppilas, opettaja maksutta. Alennus koskee vain lukiolaisryhmiä, joille opettaja varaa liput. Varaa paikat ryhmällesi ryhmämyynnistämme ilana.sella@espoonteatteri.fi tai p. 09 4393 5524
Kesto
60min