Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Improvisaatioteatteri

Työpaja, tilattavissa kouluun.
Ma 4.10. – Pe 17.12.2021
Improvisaatioteatteri-työpaja on osa Työpajatarjotin-kokonaisuutta.
Kuvaaja: Mari Ala-Nikkola
Improvisaatioteatterityöpajassa tehdään yhdessä harjoituksia, tuetaan kaveria, sanotaan joo! Ja moka on lahja. Suunnattu yläkoululaisille.

Improvisaation tekeminen on keino harjoitella vuorovaikutustaitoja ja itsetuntemusta, mutta se on samalla rentouttavaa hauskanpitoa. Improvisaatio voi rohkaista kohtaamaan tilanteita, jotka vaativat kykyä joustaa, määritellä asioita ja asenteitamme uudelleen ja ratkaista ongelmia uusilla tavoilla. Työpaja lisää ryhmän jäsenten keskinäistä luottamusta ja edistää näin myös ryhmähenkeä.

Työpaja on osa Hotelli- ja ravintolamuseon ja Teatterimuseon yhteistä Työpajatarjotin-hanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Ajanvaraus Vellossa tai suoraan yhteyshenkilöltä.

Yhteyshenkilö

Mari Ala-Nikkola
040 1922 317

Tapahtumanjärjestäjä

Teatterimuseo

Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Ohjelmistossa on lukuisia erilaisia näyttelyihin ja esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä ja annetaan avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opetusta järjestetään kaiken ikäisille. Teatterimuseo on remontissa syksyllä 2021. Museo avataan yleisölle 3.11.2021.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 4.10.2021 - Pe 17.12.2021 Lataa kalenteriisi