Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Sirkus Huuhaa

Työpaja, tilattavissa kouluun ja päiväkotiin.
Ma 4.10. – Pe 17.12.2021
Sirkus Huuhaa kuuluu Työpajatarjotin-kokonaisuuteen
Kuvaaja: Mari Ala-Nikkola
Sirkus Huuhaa on teatteriseurue, joka on vuosikausia esiintynyt Teatterimuseossa. Se on siitä erikoinen sirkus, että se tarvitsee jokaiseen esitykseensä uudet esiintyjät. Suunnattu viskareille, eskareille ja 1.-2.-luokille.

Huuhaan sirkustirehtööri auttaa esityksen tekemisessä ja samalla tutustutaan sirkuksen eri osa-alueisiin. Luvassa siis sirkuksen saapuminen kaupunkiin, sirkushevosen viihdyttämistä, klovneriaa, jongleerausta, akrobatiaa, rohkeutta ja yhdessä onnistumista! Huuhassa jokainen temppu on tärkeä!

Työpaja on osa Hotelli- ja ravintolamuseon ja Teatterimuseon yhteistä Työpajatarjotin-hanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Ajanvaraus Vellossa 4.10. alkaen tai suoraan yhteyshenkilöltä.

Yhteyshenkilö

Mari Ala-Nikkola
040 1922 316

Tapahtumanjärjestäjä

Teatterimuseo

Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Ohjelmistossa on lukuisia erilaisia näyttelyihin ja esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä ja annetaan avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opetusta järjestetään kaiken ikäisille. Teatterimuseo on remontissa syksyllä 2021. Museo avataan yleisölle 3.11.2021.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 4.10.2021 - Pe 17.12.2021 Lataa kalenteriisi