Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Matildan makukoulu

Ma 4.10. – Pe 17.12.2021
Työpajaohjaajat matkalla
Kuvaaja: Mari Ala-Nikkola
Draamallisessa ja toiminnallisessa makukoulussa maistellaan ja haistellaan lasten isovanhempien lapsuudesta ja nuoruudesta tuttuja makuja ja tuoksuja.

Työpaja vahvistaa myönteistä ja luonnollista suhtautumista ruokaan sekä omien makumuistojen ja mielipiteiden merkitystä. Draamallinen makukoulu korostaa kestävän kehityksen mukaisia teemoja kuten satokausien mukaista ruokakulttuuria sekä omien aistien käyttöä, minkä avulla voidaan edistää hävikin vähentämistä.

Työpaja on osa Hotelli- ja ravintolamuseon ja Teatterimuseon yhteistä Työpajatarjotin-hanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Ajanvaraus Vellossa.

Yhteyshenkilö

Mari Ala-Nikkola
040 192 2316

Tapahtumanjärjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo

Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 4.10.2021 - Pe 17.12.2021 Lataa kalenteriisi
Kouluilla