Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Tunti tutkijana

Luomuksen opastukset
Ke 1.9. – Ti 30.11.2021
Tunti tutkijana -opastus
Kuvaaja: Luomus
Opastus tapahtuu näyttelytiloissa eri puolilla museota.

Tunti tutkijana -opastus on esikouluryhmille sekä 1.-2.-luokkalaisille suunnattu toiminallinen opastus, jossa tutkimus- ja havainnointitehtävät avaavat luonnontutkijoiden työtä ja kannustavat lapsia omatoimiseen luonnon ja ympäristön tarkkailuun. Aina ei ole olemassa oikeaa vastausta... Opastuksella mm. lajitellaan selkärangattomia omiin ryhmiin ja etsitään sulkansa pudottaneita lintuja.

Opastus sopii esikoululaisille ja 1-2 luokkalaisille ja yhdelle opastukselle voi osallistua maks. 25 henkilöä.

Opastuksia on tarjolla ti-pe klo 9:30, 10:30, 13:00 ja 14:00 ja ne ovat varattavissa Luomuksen sähköisen opasvarausjärjestelmän kautta: https://opastukset.luomus.fi/varaa-opastus-luonnontieteellinen-museo/

Edellytämme yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä vierailun ajan. Vierailun terveysturvallisuuden takaamiseksi olemme etukäteen yhteydessä opastuksen varaajaan.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista erityisjärjestelyistä luonnontieteellisessä museossa löytyy Luomuksen kotisivuilta osoitteesta Luomus.fi.

Yhteyshenkilö

Opasvarauspalvelu
02941 28855

Tapahtumanjärjestäjä

LUOMUS, Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta. Luomuksen kokoelmiin pääsee tutustumaan kolmessa yleisökohteessa: Luonnontieteellisessä museossa sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.9.2021 00:00 - Ti 30.11.2021 14:00Lataa kalenteriisi
Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Oppilaitokset 90 € (sis. sisäänpääsymaksut), muut ryhmät 90 € + opastusryhmän pääsymaksut.
Kesto
55min