Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kirahveja kimnaasissa

Luomuksen opastukset
Ke 1.9. – Ti 30.11.2021
Kirahveja kimnaasissa -opastukset
Kuvaaja: Luomus
Luonnontieteellisen museon yleisopastus

Kirahveja kimnaasissa-opastus on museomme yleisopastus. Opastuksella käydään läpi museorakennuksen värikkäitä vaiheita ja tutustutaan näyttelyidemme ”herkkupaloihin”.

Suosittelemme opastusta yli 7-vuotiaitten oppilasryhmille. Opastus on mukautettavissa ikäryhmän mukaan. Ryhmäkoko yhdellä opastuksella on maks. 25 henkilöä.

Opastuksia on tarjolla ti-pe klo 9:30, 10:30, 13:00 ja 14:00 ja ne ovat varattavissa Luomuksen sähköisen opasvarausjärjestelmän kautta: https://opastukset.luomus.fi/varaa-opastus-luonnontieteellinen-museo/

Edellytämme yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä vierailun ajan. Vierailun terveysturvallisuuden takaamiseksi olemme etukäteen yhteydessä opastuksen varaajaan.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista erityisjärjestelyistä luonnontieteellisessä museossa löytyy Luomuksen kotisivuilta osoitteesta Luomus.fi.

Yhteyshenkilö

Opasvarauspalvelu
02941 28855

Tapahtumanjärjestäjä

LUOMUS, Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta. Luomuksen kokoelmiin pääsee tutustumaan kolmessa yleisökohteessa: Luonnontieteellisessä museossa sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.9.2021 00:00 - Ti 30.11.2021 14:00Lataa kalenteriisi
Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta: 90 € + opastusryhmän pääsymaksut, oppilaitokset 90 €. Sisäänpääsymaksut sisältyvät oppilaitoshintaan.
Kesto
55min