Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Muutosta ilmassa

Luomuksen opastukset
Ke 1.9. – Ti 30.11.2021
Muutosta ilmassa -opastus
Kuvaaja: Luomus
Opastus sijoittuu Luomuksen Muutosta ilmassa -näyttelyyn.

Muutosta ilmassa-näyttelyn opastus kuljettaa ihmisen tarinaa muuttuvassa maailmassa mammuttien maisemasta nykypäivään. Opastuksella avataan ympäristönmuutokseen liittyvää tutkimusta ja etsitään ratkaisumahdollisuuksia aikamme haasteisiin.

Opastuksen kohderyhmää ovat nuoret 5-luokasta ylöspäin ja aikuiset. Yhdelle opastukselle voi osallistua maks. 25 henkilön ryhmä.

Opastuksia on tarjolla ti-pe klo 9:30, 10:30, 13:00 ja 14:00 ja ne ovat varattavissa Luomuksen sähköisen opasvarausjärjestelmän kautta: https://opastukset.luomus.fi/varaa-opastus-luonnontieteellinen-museo/

Edellytämme yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä vierailun ajan. Vierailun terveysturvallisuuden takaamiseksi olemme etukäteen yhteydessä opastuksen varaajaan.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista erityisjärjestelyistä luonnontieteellisessä museossa löytyy Luomuksen kotisivuilta osoitteesta Luomus.fi.

Yhteyshenkilö

Opasvarauspalvelu
02941 28855

Tapahtumanjärjestäjä

LUOMUS, Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta. Luomuksen kokoelmiin pääsee tutustumaan kolmessa yleisökohteessa: Luonnontieteellisessä museossa sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.9.2021 00:00 - Ti 30.11.2021 14:00Lataa kalenteriisi
Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta: 90 € + opastusryhmän pääsymaksut, oppilaitokset 90 €. Sisäänpääsymaksut sisältyvät oppilaitoshintaan.
Kesto
55min