Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Dinosaurusten maailma

Luomuksen opastukset
Ke 1.9. – Ti 30.11.2021
Dinosaurusten maailma -opastukset
Kuvaaja: Luomus
Opastus sijoittuu Elämän historia -näyttelyyn.

Pienten tutkimusmatkailijoiden museoretkellä tutustumme kaikenkokoisiin dinosauruksiin ja niiden elämään leikkien ja havainnoiden.

Opastus sopii päiväkoti-ikäisille. Opastuksia on varattavissa ti-pe klo 9:30, 10:30, 13:00 ja 14:00. Ryhmäkoko on maks. 25 henkilöä.

Yleisökohteisiimme voi varata maksullisia opastuksia sähköisen opasvarauskalenterin kautta. Tilattavissa olevista opastuksista löydät lisätietoa https://www.luomus.fi/fi/opastukset kautta.

Edellytämme yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä vierailun ajan. Vierailun terveysturvallisuuden takaamiseksi olemme etukäteen yhteydessä opastuksen varaajaan.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista erityisjärjestelyistä luonnontieteellisessä museossa löytyy Luomuksen kotisivuilta osoitteesta Luomus.fi.

Yhteyshenkilö

Opasvarauspalvelu
02941 28855

Tapahtumanjärjestäjä

LUOMUS, Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta. Luomuksen kokoelmiin pääsee tutustumaan kolmessa yleisökohteessa: Luonnontieteellisessä museossa sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.9.2021 00:00 - Ti 30.11.2021 14:00Lataa kalenteriisi
Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Päiväkotiryhmille 90 €. Hintaan sisältyy sisäänpääsymaksu. Muut ryhmät 90 € + opastusryhmän pääsymaksut.
Kesto
55min