Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Taiten tehty, veikeästi värkkäilty

Ti 14.9. – Pe 12.11.2021
Villa Arttu logo
Värkkäilyhenkisessä näyttelyssä Lasten ja nuorten kulttuuritalo Villa Artussa Hyvinkäällä on esillä sekä nuorten tekijöiden että ammattitaiteilijoiden teoksia.

Lasten ja nuorten taidekeskus järjesti 2020 värkkäilykisan, jossa palkittuja nuorten tekijöiden teoksia on esillä ammattitaiteilijoiden värkkäilyhenkisten teosten rinnalla Villa Artun galleriassa. Lisäksi esillä on teemaan liittyviä teoksia Lasten ja nuorten taidekeskuksen kansainvälisestä lasten ja nuorten taiteen arkistosta. Näyttelyn teoksissa näkyy kokeileminen ja ennakkoluuloton suhtautuminen materiaaleihin, niiden yhdistelemiseen ja uusiokäyttöön.

Ryhmät voivat osallistua työpajoihin tai varata opastuksen näyttelyyn. Työpajat soveltuvat 3 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Työpajatiedot ja muut tarkemmat tiedot löytyvät lähempänä näyttelyn alkamisajankohtaa osoitteesta: www.villaarttu.fi

Yhteyshenkilö

Elina Katara
040 095 5353

Tapahtumanjärjestäjä

Lasten ja nuorten taidekeskus

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö tuottaa näyttelyitä, työpajoja ja tapahtumia. Se kokoaa lasten ja nuorten taiteen arkistoa, tutkii, kouluttaa ja innostaa elämyksiin taiteen parissa. Taidekeskus tekee tunnetuksi lasten ja nuorten visuaalista kulttuuria myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 14.9.2021 12:00 - Pe 12.11.2021 15:00Lataa kalenteriisi
Lasten ja nuorten kulttuuritalo Villa Arttu
Kankurinkatu 4-6, B 11, 05800 Hyvinkää