Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

ETÄOPASTUS SUSANNA MAJURIN NÄYTTELYYN RAKKAUS

Pe 10.9.2021 – Su 2.1.2022
Susanna Majuri: Kultakolikot, 2009
Kuvaaja: Susanna Majuri, työ: Kultakolikot, 2019 , taiteilija: Susanna Majuri
”Ihastun aina uusimpaan kuvaani – ihailen sitä, rakastan sitä ja olen hirvittävän kiltti sille. Mutta jossain vaiheessa tämä suhde päättyy ja tarvitsen uuden kuvan.” Susanna Majuri

Susanna Majurin (1978–2020) retrospektiivinen näyttely Rakkaus kokoaa yhteen teoksia Majurin koko uran ajalta: esillä on sekä hänen tunnetuimpia töitään että harvoin nähtyjä varhaisteoksia.

Valokuvataiteen museon etäopastuksilla opas kuvaa, kertoo ja keskustelee Susanna Majurin teoksista suoraan näyttelytilasta käsin. Näin pääset ryhmäsi kanssa etänä omalle näyttelykäynnille museoon, lähelle kuvia.

Museon oppaat suunnittelevat mielellään etäopastuksen sisällön ja luonteen ryhmän toiveiden mukaiseksi. Voitte varauksen yhteydessä esimerkiksi kertoa mikä näkökulma teitä erityisesti kiinnostaa tai toivotteko opastukselta keskustelevaa otetta.

Opastus tapahtuu Teams-alustalla, eikä sitä voi tallentaa.

Ryhmäkoko: max. 50

Opastuksen kesto: 45 min

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti

Hinta: arkisin 80€

Varaukset viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Voit varauslomakkeella esittää toiveita opastuksen aihepiiristä ja käytännön järjestelyistä.

Opastuksen voi maksaa heti varauksen yhteydessä tai myöhemmin laskulla. Laskutustiedot syötetään lomakkeeseen varauksen yhteydessä. Laskutuslisä on 10€.

Yhteyshenkilö

Kastehelmi Korpijaakko

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan. Museo sijaitsee Helsingissä kahdessa eri toimipisteessä. Kaapelitehtaan tiloissa on näyttelysalien lisäksi kokoelma- ja toimistotiloja, Kämp Galleriassa Mikonkadulla sijaitsee museon uusi K1 -näyttelytila.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 10.9.2021 11:00 - Su 2.1.2022 18:00Lataa kalenteriisi
Suomen valokuvataiteen museo
K1 -näyttelytila, Kämp Galleria, Mikonkatu 1, 00100 Helsinki