VIISI ATERIAA PÄIVÄSSÄ

eli mitä söimme ja missä
To 28.10. – La 20.11.2021
Kuvassa lautasellinen ruokaa sekä haarukka, veitsi ja lusikka
Taiteilija: Christoffer Pettersson
Viisi ateriaa päivässä kutittelee esiin tarinoita ruoasta ja aterioista. Arkipäiväinen ja kuvitteellinen kietoutuvat puhuttaessa elintärkeistä makuasioista. Kaikki elävä syö. Mutta mitä?

Grillattu kala, jota ei ollut olemassa. Paahdettu leipä yksinäisyydessä. Seitsemän lajia kakkua ja yksi merkillinen kertomus. Viisi ateriaa päivässä kutittelee esiin tarinoita ruoasta ja aterioista. Arkipäiväinen ja kuvitteellinen kietoutuvat puhuttaessa elintärkeistä makuasioista. Kaikki elävä syö. Mutta mitä?

”Kerro minulle mitä syöt, minä sanon kuka olet.”, veisteli ranskalainen gastronomi Jean Anthelme Brillat-Savarin 1800-luvun alussa. Olkoon niin, mutta kerro myös mitä et syö. Mitä toivoisit voivasi syödä. Mitä kaihoat ja mitä joskus kauan sitten söit. Kuka silloin oli kanssasi?

KÄSIKIRJOITUS Christoffer Mellgren KÄÄNNÖS Meri Anna Hulkkonen OHJAUS Janne Pellinen

NÄYTTÄMÖLLÄ Meri Anna Hulkkonen, Stella Laine, Walter Ruokolahti, Frank Skog, Kristian Thulesius

LAVASTUS Annina Nevantaus MUSIIKKI Jukka Hannukainen PUVUT Annina Nevantaus VALO- JA ÄÄNISUUNNITTELU Jukka Hannukainen YLEISÖTYÖ Harriet Abrahamsson JULISTE Christoffer Pettersson

IKÄSUOSITUS 7+

ESITYSKIELI Suomi

KESTO n. 70 min (ei väliaikaa)

ENSI-ILTA 28.10.2021, Unga Teatern (Lillklobb), Espoo.

ESITYSKAUSI 28.10.2021-26.3.2022.

Yhteyshenkilö

Carola Blom
09 8620 8200

Tapahtumanjärjestäjä

Unga Teatern

Unga Teatern är landets äldsta professionella barn- och ungdomsteater. Teatern ger föreställningar i Esbo samt på turné. Suomen vanhin lasten- ja nuortenteatteri Unga Teatern esitykset kahdella kielellä omalla näyttämöllä Espoossa ja kiertueella.

Aika ja paikka

Unga Teatern (Lillklobb)
Nuijalantie 9, 02630 Espoo

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
HINTA aamupäivä 12 €/lippu, ryhmät vähintään 30 henk. 11 €/lippu, opettajat ja ohjaajat 2 €/lippu. Ryhmävaraukset teatterin kautta. Normaalihinta iltaisin ja lauantaisin 18 € / lippu.
Kesto
70min