Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Sirkusesityksiä päiväkodeille ja kouluille

Sirkus
Ma 9.8.2021 – Su 5.6.2022
Sirkuskulkue Sambakarnevaaleilla 2019
Kuvaaja: Pekka Hallikainen

Circus Helsingin nuoret sirkustaiteilijat esiintyvät tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Sirkusesitys on mahdollista toteuttaa esimerkiksi päiväkodin tai koulun ulkotapahtumassa tai liikuntasalissa.

Esityskokonaisuuksien kesto vaihtelee 15 minuutista 1 tuntiin, ja ne voidaan rakentaa toiveiden mukaan juonellisiksi tai tilaisuuden teemaan sopiviksi. Tilaajan toiveet huomioidaan niin esityksen sisällöissä kuin puvustuksissakin.

Sirkusesityksen sijasta tai lisäksi tapahtumaan on mahdollista tilata erilaisia sirkushahmoja, kuten ilmapalloeläimiä loihtivia klovneja tai puujaloilla taituroivia jättiläisiä. Suosittu vaihtoehto ovat erilaiset fantasiahahmot, jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden taianomaista sirkustunnelmaa. Kerro ideasi meille, niin katsomme, miten sen voisi parhaiten toteuttaa!

Esiintyjien lisäksi kauttamme on mahdollista tilata kasvomaalausta, popcorn- tai hattarakone, sirkusvälineitä sekä sirkusopetusta. Voimme rakentaa tapahtumaan sirkusopetuspisteen, jossa on mahdollista kokeilla esimerkiksi jongleerausta, ilmarataa tai tasapainoiluvälineitä.

Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä on 10–20-vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, joka on esiintynyt useissa eri tilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla. Esiintyvän ryhmän taiteellinen ja tekninen taso on korkea. Ryhmä on saanut useita kansainvälisiä palkintoja, ja Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuuri -lähettilääksi. Esiintyvät ryhmän lisäksi myös muut intensiiviryhmät Valmennusryhmä (7-12-v.), Taiturit (12-14 v.) ja Konkarit (14-18 v.) keikkailevat toisinaan.

Yhteyshenkilö

Saga Kolehmainen

Tapahtumanjärjestäjä

Circus Helsinki

Circus Helsinki on Suvilahdessa toimiva sirkuskoulu. Meillä käy viikoittain yli tuhat oppilasta vauvoista eläkeläisiin ja aloittelijoista konkareihin. Sirkus on yhteisöllinen ja monipuolinen harrastus: harjoittelu kehittää luovuutta, esiintymistaitoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja vuorovaikutustaitoja. Circus Helsinki tarjoaa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Meillä on myös useita perheryhmiä ja monipuolinen tuntitarjonta aikuisille. Korkeatasoinen esiintyvä ryhmämme on niittänyt kansainvälistä mainetta nuorisosirkuskentällä ja esiintyy tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Viikko-opetustoiminnan lisäksi järjestämme mm. leirejä, tiiviskursseja, sirkusesityksiä, festivaaleja ja sirkusopetusta kouluille, harrasteryhmille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Harjoitussalimme on kaunis art nouveau -henkinen tila, joka muuntautuu tarpeen mukaan myös esitys-, seminaari- ja juhlakäyttöön. www.circushelsinki.fi | @circushelsinki

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 9.8.2021 - Su 5.6.2022 Lataa kalenteriisi
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22 rak 1 C, Suvilahti, Helsinki
    

Tietoa

Hintatiedot
Pyydä tarjouspyyntö sähköpostitse. Hinta vaihtelee esityksen sisällön mukaan.