Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Circus Helsingin sirkuskokeilu

Sirkus
Ma 9.8.2021 – Su 5.6.2022
kuva: Circus Helsinki
Circus Helsinki tarjoaa päiväsaikaan päiväkodeille ja kouluille sirkusopetusta. Ammattitaitoiset ohjaajat opettavat turvallisesti eri sirkuslajeja akrobatiasta jongleeraukseen.

Sirkusopetusta tarjotaan ensisijaisesti Circus Helsingin omissa tiloissa Suvilahdessa. Koululuokat voivat tulla liikuntatunnille tai koko koulun yhteinen liikuntapäivä voidaan järjestää Circus Helsingin harjoitustiloissa. Suuri harjoitussali on n. 600 m² ja jaettavissa akustoivilla verhoilla pienempiin osiin. Kerralla tilaan mahtuu n. 50 lasta harjoittelemaan.

Sirkusharjoittelu on monipuolista, ja jokaisen oppilaan on mahdollista löytää omat kiinnostuksen kohteensa ja vahvuutensa eri sirkuslajeista. Sirkusharjoittelu perustuu yhdessä tekemiseen sekä muiden tukemiseen ja kannustamiseen.

Yhden opetustunnin aikana voidaan joko keskittyä yhteen lajiin tai kokeilla eri lajeja. Oppilaat voidaan esimerkiksi jakaa pienryhmiin, joissa kokeillaan 15 minuutin ajan eri lajeja. Lajivaihtoehtoja ovat mm. tasapainoilu (nuora, tasapainoilupallot), jongleeraus (pallot, keilat, diabolot, hulavanne), akrobatia pehmeällä ilmaradalla, ilma-akrobatia (trapetsi, kangas, köysi), trampoliini ja klovneria.

Toivomme, että opetustunneilla ovat paikalla myös luokan omat opettajat.

Yhteyshenkilö

Tuula Anttila
+358 400 985 774

Tapahtumanjärjestäjä

Circus Helsinki

Circus Helsinki on Suvilahdessa toimiva sirkuskoulu. Meillä käy viikoittain yli tuhat oppilasta vauvoista eläkeläisiin ja aloittelijoista konkareihin. Sirkus on yhteisöllinen ja monipuolinen harrastus: harjoittelu kehittää luovuutta, esiintymistaitoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja vuorovaikutustaitoja. Circus Helsinki tarjoaa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Meillä on myös useita perheryhmiä ja monipuolinen tuntitarjonta aikuisille. Korkeatasoinen esiintyvä ryhmämme on niittänyt kansainvälistä mainetta nuorisosirkuskentällä ja esiintyy tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Viikko-opetustoiminnan lisäksi järjestämme mm. leirejä, tiiviskursseja, sirkusesityksiä, festivaaleja ja sirkusopetusta kouluille, harrasteryhmille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Harjoitussalimme on kaunis art nouveau -henkinen tila, joka muuntautuu tarpeen mukaan myös esitys-, seminaari- ja juhlakäyttöön. www.circushelsinki.fi | @circushelsinki

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 9.8.2021 - Su 5.6.2022 Lataa kalenteriisi
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22 rak 1 C, Suvilahti, Helsinki