Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Gunnel Nyman - Luonnoksesta lasiesineeksi

Aineistopaketti ja tehtävämateriaali Finnassa
Ma 24.5. – Pe 31.12.2021
Muotoilija Gunnel Nymanin luonnoksia.
Yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu aineistopaketti johdattaa tarkastelemaan muotoilija Gunnel Nymanin (1909 -1948) lasiesineluonnoksia ja niiden polkua esineiksi.

Aineistopaketissa tutustutaan Nymanin tuotantoon sekä muotoilijan työhön, opitaan tarkastelemaan ja käsittelemään luonnoksiin sekä esineisiin liittyvää tietoa ja harjoitellaan monilukutaitoa sekä tiedonhakua Finna.fi-hakupalvelussa.

Tutustu materiaaliin:

https://finna.fi/Content/gunnel-nyman

Materiaali löytyy myös ruotsiksi! https://finna.fi/Content/gunnel-nyman?lng=sv

Tapahtumanjärjestäjä

Designmuseo

Designmuseo on valtakunnallinen muotoilun erikoismuseo. Designmuseo kerää ja tallentaa muotoilualan kokoelmaa, tutkii muotoilualan historiaa ja kehitystä sekä esittelee muotoilusta kertovia näyttelyitä Suomessa ja maailmalla. Kouluille museo tarjoaa monipuolisuutta oppimisympäristöihin. Muotoilun ammattikäytännöt ja muotoilukasvatus on toimintamme keskiössä. Designmuseossa tutustutaan muotoiluun itsenäisesti tai oppaan johdolla. Museo järjestää myös runsaasti muotoiluun liittyviä tapahtumia ja mahdollisuuksia tavata muotoilijoita. Kouluja varten löytyy tila Studio koulujen työpajoihin, tehtäviin, aineistojen tutkimiseen ja eväiden syömiseen. Järjestämme tänäkin lukukautena koululaisryhmille mahdollisuuden tutustua näyttelyihin tiistaisin jo klo 9 alkaen. Ennakkoilmoittautuminen info@designmuseum.fi. Ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan myös muina museon aukioloaikoina (1.9.–31.5. ke-su klo 11-18, 1.6.-31.8. ma-su klo 11-18).

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 24.5.2021 - Pe 31.12.2021 Lataa kalenteriisi
Designmuseo
Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki