Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kolme

To 19. – To 26.8.2021
Kuva esityksestä
Kuvaaja: Leena Tiuri
Tikkurilan Teatterikoulun Beckett-ryhmä toteuttaa Harriet Brownin näytelmän osana TNL:n Nuori Näyttämö -hanketta. Esitys käsittelee nähdyksi tulemisen tarvetta ja sosiaalisia rooleja.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulusta on kaksi opetusryhmää mukana Työväen Näyttämöiden Liiton Nuori Näyttämö -hankkeessa, jossa nuorten teatteriryhmät tekevät esityksiä uusista nuortennäytelmistä. Tikkurilan Teatterikoulun Beckett-ryhmä toteuttaa englantilaisen Harriet Brownin näytelmän Kolme, joka käsittelee nähdyksi tulemisen tarvetta ja sosiaalisia rooleja.

Näytelmä kertoo monelle nuorelle (ja aikuisellekin) tunnistettavasta ristiriidasta oman julkisen minän ja todellisen itsensä välillä: mitä esittää muille ja mitä kokee syvällä sisimmässään. Näyttämölle tuodaan nuorten päähenkilöiden lisäksi heidän sisäiset äänensä. Dialogia käydään paitsi todellisessa, myös sisäisessä maailmassa. Tästä syntyy koskettavia ja hauskojakin tilanteita, jotka saavat pohtimaan kysymyksiä: mistä löytää rohkeutta olla oma itsensä? Voinko tulla rakastetuksi, jos paljastan, kuka todella olen?

Harriet Brown on englantilainen näytelmäkirjailija. Brownin näytelmä Kolme on kirjoitettu Nuori Näyttämö -hanketta vastaavaa Connection-hanketta varten Isossa-Britanniassa. Näytelmän on suomentanut Jukka-Pekka Pajunen ja se saa Suomen ensi-iltansa keväällä 2021 osana Nuori Näyttämö -hanketta usean eri nuorten teatteriryhmän esittämänä. Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun Beckett-ryhmän tulkinta on niistä yksi.

Ensi-ilta Nuori Näyttämö -paikallisfestivaalilla Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan näyttämöllä, perjantaina 21. toukokuuta. Muut esitykset Vinssisalissa, Vernissalla: to 19.8. klo 16.45, la 21.8. klo 12.30, to 26.8. klo 16.45

Näytelmäkirjailija: Harriet Brown

Suomennos: Jukka-Pekka Pajunen

Ohjaus ja äänisuunnittelu: Ilja Mäkelä

Puvustus: Anu Kamppila

Näyttelijät: Ronja Gren, Ruska Harju, Gilliana Kingscott, Riina Kylliäinen, Saima Landin, Mima Maunu, Tuuli Nuorkivi, Raul Nyberg, Waltteri Puolakka, Lauri Raute, Nea Salo, Tiiti Santavuori ja Robert Toivonen

Kesto: 1h 15min

Esityspaikka: Vinssisali, Kulttuurikeskus Vernissa, 3. krs., Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 8€

Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri

Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.

HUOM! Liput myynnissä vain ennakkoon. Ei ovimyyntiä!

Yhteyshenkilö

Aino Järvi-Eskola
044 013 0086

Tapahtumanjärjestäjä

Tikkurilan Teatteri ry

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 19.8.2021 16:45 - 18:00Lataa kalenteriisi
Lataa kalenteriisi La 21.8.2021 12:30 - 13:45Lataa kalenteriisi
Lataa kalenteriisi To 26.8.2021 16:45 - 18:00Lataa kalenteriisi
Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 8€ HUOM! VAIN ENNAKKOMYYNTI!
Kesto
75min