Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kevätspektaakkeli

Improvisoitu livestriimiesitys
Pe 21. – La 29.5.2021
Kevätspektaakkeli-livestriimin julistekuva, jossa näyttelijöiden kuvia päällekäin ja esityksen ajankohdat.
Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai ennalta sovittua juonta. Näyttelijät, muusikot ja valosuunnittelijat inspiroituvat tilanteesta ja saavat vaikutteita yleisön ideoista. Krapin pajan lavalta striimattavat Kevätspektaakkelit tuovat vuorovaikutteisen improesityksen sinne missä sinäkin!

Osallistu esityksen tekoon ja nautiskele
musiikkipitoisesta viihdeherkkupalasta kotisohvalta, pyykkiä ripustaessa tai vaikka mökin
terassilta. Näyttelijät improvisoivat katsojien ehdotuksista tarinoita, jotka ovat hauskoja, koskettavia, jännittäviä ja taatusti ainutlaatuisia! Stella Polariksen kokeneelta esiintyjäkaartilta ei intohimoa, osaamista tai luovuutta puutu. Nämä karismaattiset improvisoijat taitavat naurattamisen ja hetkessä elämisen taidon!

21.5. klo 19
28.5. klo 19
29.5. klo 19

Näyttelijät & muusikot vaihtelevat esityksissä:
Niina Sillanpää, Sari Havas, Mikko Penttilä, Teijo Eloranta, Miiko Toiviainen, Annika Poijärvi, Tiina Pirhonen sekä muusikkoina Hannu Risku, Topi Korhonen, Jouni Kannisto & Iiro Ollila.

liput tulevat myyntiin 30.4.2021
esityksen striimaa ja liput myy: www.keikalla.fi

Stella Polaris on Helsingissä toimiva, teatterialan ammattilaisista koostuva improvisaatioteatteri, joka perustettiin vuonna 1990. Teatterin ohjelmisto koostuu täysin improvisoiduista esityksistä ja sisältää muun muassa improvisoituja näytelmiä, komedioita, musikaaleja ja rikostarinoita.

Yhteyshenkilö

Anni Kekki
044 235 1444

Tapahtumanjärjestäjä

Improvisaatioteatteri Stella Polaris

Improvisaatioteatteriyhdistys Stella Polaris ry on ammattimaisen teatteri- ja musiikki-improvisaation uranuurtaja ja edelläkävijä Suomessa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää improvisointiin perustuvaa teatteri-ilmaisua sekä kehittää taiteen soveltavia menetelmiä.

Aika ja paikka

Krapin paja
livestriimi