Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Pöytäteatteripaketti

To 15.4. – Pe 31.12.2021
Pöytäteatteripaketti
Kuvaaja: Henna Lundberg
Kaipaatko ideoita, miten tuoda teatteri ja taide mukaan opetukseen ja ryhmätyöskentelyyn? Mietitkö miten löytää uusia vuorovaikutuksen tapoja?

Tilaa PÖYTÄTEATTERIPAKETTI

Nukketeatteri on ihana tapa herätellä lapsen luovuutta: se yhdistää askartelua, ilmaisutaitoa ja leikkiä. Nukketeatteri Sampon pöytäteatteripaketti tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua nukketeatterin maailmaan ja välineistöä on helppo soveltaa kaikenikäisten kanssa.

Pöytäteatteripaketti on saatavilla kolmella eri kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi! Tämä on oiva välineistö myös kielten opiskeluun!

Nukketeatteri Sampon pöytäteatteripaketti on Maija Baricin yhdessä Camilla Mickwitzin kanssa luoma välineistö, jolla nukketeatterin tekeminen lasten kanssa on helposti lähestyttävää.

Pöytäteatteripaketti sisältää nuket ja välineet 18 eri satuun. Paketin mukana tulevassa kirjassa Esitys alkaa! on nukketeatterille sovitettuja satuja, joista monet ovat tuttuja kaikille. Pöytäteatteri on ilahduttanut jo vuodesta 1986 eikä menetä tenhoaan.

Pöytäteatteripaketin hinta on 30€ + postimaksu. Tilauksen voi tehdä verkkokaupasta https://nukketeatterisampo.fi/tuote/poytateatteripaketti-maija-baric-cam...

tai mikäli haluatte tilata tuotteen laskulle niin tilaus tulee tehdä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi

Kirjan satuja on myös saatavilla suomeksi luettuina – niissä äänimaisematkin on tehty valmiiksi.

Yksi saduista on kuunneltavissa maksutta nettisivuillamme: https://nukketeatterisampo.fi/taidekasvatusmateriaali/

ja lisää satuja voi ostaa täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tuote-osasto/tallenteet/

Pöytäteatteripakettiin on mahdollista ostaa lisämaksua vastaan myös suomenkielinen opetusvideomateriaali, jossa kaksi nukketeatteritaiteilijaa perehdyttää pöytäteatterin maailmaan. Tilaa lisämateriaali täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tuote-osasto/tallenteet/

Kaikki materiaalit on myös mahdollista tilata laskulla!

Ota yhteyttä: toimisto@nukketeatterisampo.fi!

Yhteyshenkilö

Mira Kytövaara
0207352235

Tapahtumanjärjestäjä

Nukketeatteri Sampo

Nukketeatteri Sampo on vuonna 1977 perustettu helsinkiläinen ammattinukketeatteri. Omat teatteritilamme sijaitsevat 2016 lähtien Helsingissä osoitteessa Erottajankatu 7. Esiinnymme säännöllisesti myös kulttuuri- ja monitoimitaloissa ympäri pääkaupunkiseutua. Monet esityksistämme on tilattavissa kouluihin sekä erilaisiin lasten- ja perhetapahtumiin. Ohjelmistomme on runsas ja monipuolinen. Esityksissä käsitellään niin lapsille kuin aikuisillekin tärkeitä keskinäisen vuorovaikutuksen ja toisista välittämisen teemoja mielikuvituksen, ilon, ja huumorin keinoin. Monista esityksistämme onkin jo vuosien myötä ehtinyt muodostua yleisöllemme rakkaita klassikoita, joita tullaan katsomaan uudestaan vuodesta toiseen. Perustamisestaan asti Nukketeatteri Sampon esitykset ovat välittäneet laulujen, runojen, tarinoiden, ja musiikillisen nukketeatteri-ilmaisun keinoin iloa ja elämyksiä kaikenikäisille katsojille ja kuulijoille.Koko teatterimme laaja tekijä- ja taiteilijajoukko haluaakin tehdä parhaansa, jotta käynti teatterissamme jättäisi jokaiselle katsojalle, niin lapselle kuin aikuiselle, hyvän mielen elämysjäljen sydämeen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 15.4.2021 - Pe 31.12.2021 Lataa kalenteriisi
Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7, 00130 Helsinki
    

Tietoa

Hintatiedot
Pöytäteatteripaketin hinta on 30€ + postimaksu. Tilauksen voi tehdä verkkokaupasta https://nukketeatterisampo.fi/tuote/poytateatteripaketti-maija-baric-camilla-mickwitz/ tai mikäli haluatte tilata tuotteen laskulle niin tilaus tulee tehdä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi Kirjan satuja on myös saatavilla suomeksi luettuina – niissä äänimaisematkin on tehty valmiiksi. Yksi saduista on kuunneltavissa maksutta nettisivuillamme: https://nukketeatterisampo.fi/taidekasvatusmateriaali/ ja lisää satuja voi ostaa täältä: [linkki tulossa]