Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Skidit disko Maailma kylässä -festivaalilla

Striimattu tanssihetki koulujen päättäjäisviikolle
Su 30.5. – Pe 4.6.2021
Skidit disko Maailma kylässä -festivaalilla
Taiteilija: Sanna Mander
DJ Orkidea, jättiläisrobotti, tanssinopetusta, limboa ja diskopalloja! Valmis paketti kevätjuhliin. 0€.

Kaikki yhdessä - Skidit disko ja Maailma kylässä -festivaali kokoaa lapset ja aikuiset yhteen virtuaalisesti ympäri Suomen! Skidit disko world tour vie visuaaliselle musamatkalle olitpa missä vaan. Mukana on piirrettyä tarinaa, hassuja hahmoja, tanssinopetusta ja tietty DJ Orkidean musamaailmaa. MC Aino liekittää ja leikittää, VJ Vixen taiteilee ja kaikinpuolin kreisi meininki on taattu.

Skidit Disko käynnisti vuonna 2016 lastendiskoboomin tuodessaan maailmalta suosituksi tulleen konseptin koko perheen päivätansseista ykkösklubeilla. Diskoissa on esiintynyt artisteja Palefacesta Darudeen. Diskon isä on DJ Orkidea. Synnyinpaikka on Kuudes Linja Helsingin Kalliossa, mutta diskoiltu on myös Musiikkitalossa, Skidit Risteilyillä, Flow Festivalilla ja Oulussa, johon lennätettiin maailman pienin disko.

Diskon kohderyhmä on 4-10 vuotiaat.

Linkki disko-infoon: https://www.maailmakylassa.fi/ohjelma/skidit-disko-world-tour/

Lisää Skidit diskoista: https://www.skidit.fi/skidit-disko

NÄIN OSALLISTUT: Virtuaalinen Maailma kylässä -festivaali tapahtuu erillisellä festivaalialustalla, jonne kirjaudutaan omalla sähköpostiosoitteella ja nimellä. Festivaalialusta ja sinne kirjautuminen aukeavat festivaaliperjantaina 28.5. klo 12 Maailma kylässä -festivaalin etusivulla. (Nimesi ei näy alustalla ellet osallistu keskusteluihin.)

Kutsumme teidät mukaan, koska just teissä on voima, voima muuttaa asioita ja viedä meitä kohti parempaa maailmaa. Tanssitaan hetki yhdessä, toisia kunnioittaen, ystävyydessä. Annetaan musiikin yhdistää meidät. Peace, love, unity respect!

Yhteyshenkilö

Aino Heikkinen
0405225088

Tapahtumanjärjestäjä

Skidit

Tapahtumia ja luovia juttuja lapsiperheille vuodesta 2009. Skidit diskot, risteilyt ja festarit. Lisäksi kahvila Skidilä Annantalossa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 31.5.2021 - Pe 4.6.2021 Lataa kalenteriisi
Maailma kylässä -festivaali