Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Fill This Space – arkkitehtuurin kesäkoulut

Ilmoittautuminen
To 1. – Pe 30.4.2021
Pisteviivakehyksen sisällä, osin sen ulkopuolelle jatkuen istuvan nuoren jalat. Valkoiset converset, polvesta revityt mustat farkut.
Kuvaaja: Fill This Space
Haku maksuttomiin arkkitehtuurin kesäkouluihin 16–20-vuotialle on avattu

Haku nuorten arkkitehtuurin kesäkouluihin on avattu!

Etsimme uteliaita mieliä, avoimia sydämiä ja rohkeita 16–20-vuotiaita, joita kiinnostaa arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön tutkiminen yhdessä.

Viikon pituisessa Fill This Space -kesäkoulussa rakennetun ympäristön kysymyksiä pohditaan yhdessä arkkitehtuuri / museoalan asiantuntijoiden ja arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Koulun ohjelma ja sisällöt suunnitellaan osallistujien oman kiinnostuksen pohjalta yhdessä heidän kanssaan. Yksi kesäkouluista järjestetään englanniksi.

Osallistujien käytössä on myös yleisön suuntaan avautuva studiotila Arkkitehtuurimuseon ensimmäisessä kerroksessa. Toivomme, että täytät sen kanssamme!

Arkkitehtuurimuseo toteuttaa kesäkoulut yhteistyössä You Tell Me -kollektiivin kanssa. Arkkitehtiopiskelijoiden muodostaman kollektiivin tavoitteena on edistää ajattelutavan muutosta rakentamisen alalla vertaisoppimista hyödyntäen.

Kesäkoulu on maksuton. Haku on avoinna 16.3.–30.4.2021.

AIKATAULU

Arkkitehtuurimuseo järjestää 2021 kolme kesäkoulua:

Kesäkoulu 1: 07.–11.06.2021 (suomeksi)
Kesäkoulu 2: 14.–18.06.2021 (englanniksi)
Kesäkoulu 3: 02.–06.08.2021 (suomeksi)

HAKU JA OSALLISTUMINEN

Haku kesäkouluun on avoinna 16.3.–30.4.2021. Osallistuminen on maksutonta. Tieto kesäkouluun pääsystä ilmoitetaan toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Hakulomakkeella pyydämme sinua kertomaan lyhyesti siitä, mikä arkkitehtuurissa ja rakennetussa ympäristössä on tällä hetkellä mielestäsi kiinnostavinta. Lomakkeelle voi liittää myös kuva-, video- tai äänitiedostoja.

Hae kesäkouluun täyttämällä lomake täällä: https://q.surveypal.com/Hae-Fill-This-Space-Summer-School-2021-FI/0


Arkkitehtuurimuseo noudattaa kokoontumisten osalta yleisiä suosituksia. Tilanteen salliessa kesäkoulu järjestetään Arkkitehtuurimuseossa. Vaihtoehtoisesti kokoonnumme virtuaalisesti. Teemme koulun aikana retkiä myös muihin Helsingissä sijaitseviin kohteisiin.

Yhteyshenkilö

Jemina Lindholm
+3584577310476

Tapahtumanjärjestäjä

Arkkitehtuurimuseo

Arkkitehtuurimuseo on arkkitehtuurin avoin talo. Tarjoamme moninaisia näkökulmia, keskustelun aiheita ja henkilökohtaisia kokemuksia arkkitehtuurista. Järjestämme vaihtuvia näyttelyitä, opastettuja kierroksia, asiantuntija- luentoja, kutkuttavia keskustelutilaisuuksia.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 1.4.2021 - Pe 30.4.2021 Lataa kalenteriisi
Arkkitehtuurimuseo
Kasarmikatu 24 , 00130 Helsinki