Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Helsinki Biennaali: Saaren saaret -taidepaja

Koululaispajoja lähi- tai etätoteutuksena
Ti 4. – Ke 12.5.2021
HB
Kuvaaja: Helsinki Biennaali
Osallistu Helsinki Biennaaliin esille tulevan taideteoksen tekemiseen!

Kyungwoo Chun (s. 1969) on Soulissa, Etelä-Koreassa työskentelevä taiteilija. Chun luo taiteessaan kohtaamisia ja vuorovaikutteisia tilanteita, joiden keskiössä on empatia. Hän tuo kesäkuussa Vallisaaressa avautuvaan Helsinki Biennaaliin kaksi yhteisöllisesti rakentuvaa taideteosta. Saaren saaret –taidepajoissa tutustutaan Chunin taiteeseen ja osallistutaan toisen Biennaaliin esille tulevan teoksen tekemiseen. Pajojen ohjaajina toimivat HAMin taidepajaohjaajat.

Paja soveltuu 6.-9. luokkalaisille ja 2. asteen opiskelijoille.

Taidepajat järjestetään HAMilla Tennispalatsissa (taidepajatilassa tai ulkotilassa) koronatilanteen salliessa ja voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Jos ryhmien ohjaaminen ei toukokuussa ole koronan vuoksi mahdollista, pajat voidaan toteuttaa Teamsin välityksellä. Etätoteutuksen ehtona on, että pajaan ilmoittautunut oppilasryhmä on pajapäivänä koululla lähiopetuksessa. Kerromme pajat varanneille ryhmille tarkemmat tiedot pajojen toteutustavasta heti, kun tiedämme toukokuun koronarajoitusten tilanteen.

Yhteyshenkilö

HAM varaukset / Susanna Lovelock
(09) 310 87003 (ma–to klo 9–12 ja klo 13–15)

Tapahtumanjärjestäjä

HAM Helsingin taidemuseo

HAM pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. Lähes puolet kokoelmasta on kaupunkilaisten ilona puistoissa, kaduilla, virastoissa, terveysasemilla, kouluissa ja kirjastoissa. Tennispalatsiin keskittyvissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. Sisäänpääsy HAMiin on aina maksuton alle 18-vuotiaille. Myös opetusryhmän mukana tulevat opettajat ja avustajat pääsevät maksutta sisään. Tarjoamme näyttelyihin liittyen oppimateriaaleja. Päiväkodit ja koulut voivat varata näyttelyihin liittyvän opastuksen hintaan 25 € ja taidepajan hintaan 35 €.

Aika ja paikka

HAM Helsingin taidemuseo
Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki www.hamhelsinki.fi