Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Bravo!-festivaali ONLINE 6.-14.3.2021!

La 6. – Su 14.3.2021
Bravo!-festivaalin online-ohjelmiston markkinointikuva
Taiteilija: Anna Mattsson
Bravo!-festivaali tarjoaa tänä keväänä virtuaalisisältöjä ja ulko-ohjelmaa – live-esitykset siirtyvät syksyyn

Lasten ja nuorten esittävän taiteen Bravo!-festivaali tarjoaa iloa ja elämyksiä poikkeusaikana lapsille ja nuorille!

Maaliskuussa 6.-14.3.2021 nähdään kaikille avointa online-ohjelmaa sekä ulkoesityksiä ja etätyöpajoja suoraan päiväkodeissa ja kouluissa rajatuille ryhmille.

Online-ohjelmassa nähdään korkeatasoista nukketeatteria, sirkusta, tanssia ja fyysistä teatteria esitystallenteina ja striimauksina kotimaisilta sekä kansainvälisiltä taiteilijoilta.
Kansainvälisiä esityksiä festivaalilla on Teatro Al Vaciolta, Claire Parsons Co.:lta, Kompani Giraffilta ja 22-osainen sarja englanniksi isobritannialaiselta A Line Artilta. Kotimaisista artisteista mukana on mm. Company Portmanteau, Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen, Teatteri QO & Karavan ja Teater Kojan.

Festivaalin sisätiloissa tapahtuvat live-esitykset siirtyvät maaliskuulta syksyyn kulttuuritalojen ohjelmaan. Bravo!-festivaali järjestetään 11. kerran yhteistyössä lasten ja nuorten teatterijärjestö Assitej:n sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien kulttuuritoimien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tarkempi online-ohjelma löytyy www.bravofestivaali.fi -sivustolta 24.2. mennessä. Ohjelma on maksutonta!

Yhteyshenkilö

Riikka Siirala
0503375927

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen Assitej ry

Suomen Assitej ry on lasten- ja nuortenteatterijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten esittävän taiteen arvostusta suomalaisella esittävän taiteen kentällä sekä toimii alan kehittämisen ja tutkimuksen, taiteellisen tason ja taidekasvatuksen hyväksi. Suomen Assitej järjestää yhteistyössä pääkaupunkiseudun kaupunkien kanssa kansainvälistä esittävän taiteen Bravo!-festivaalia.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 6.3.2021 - Su 14.3.2021 Lataa kalenteriisi
www.bravofestivaali.fi