Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Teater Kojan: Vi och vilda väsen

Su 7. – Su 14.3.2021
Kuva Teater Kojanin esityksestä Vi och vilda väsen
Kuvaaja: Simon Strömsund
Teater Kojanin Vi och vilda väsen tarjoilee faktaa planeetasta, jota asutamme, mielenkiintoisessa ja ihastuttavassa esityksessään. Esitys on katsottavissa su 7.3. klo 15:00 live-striiminä ja sen jälkeen tallenteena www.bravofestivaali.fi -sivuilla 14.3.2021 asti!

Villin väen valtakunta on ihastuttava esitys täynnä mielenkiintoista faktaa ja filosofista pohdintaa planeetasta, jota asutamme! Esitys on ylistys kaikelle elävälle ja kuolevalle mutta antaa myös mahdollisuuden hämmästellä ja miettiä asioita, joita emme vielä tiedä.

Suuntaamme suurennuslasin muurahaispesän hallittuun kaaokseen, kuuntelemme mitä puilla on sanottavana, ihmettelemme mikä on hyttysen tarkoitus ja etsimme omaa paikkaamme tässä suuressa kokonaisuudessa.

Esitys on katsottavissa Bravo!-festivaalin sivuilla 7.-14.3.2021.

Esityksen pituus: 40 min
Ikäsuositus: 4–8-vuotiaat
Kieli: ruotsi

Näyttämöllä: Ida Törnroos ja Kaisa Lallukka
Ohjaus: Sonja Järvisalo
Kuva: Simon Strömsund

Yhteyshenkilö

Riikka Siirala
0503375927

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen Assitej ry

Suomen Assitej ry on lasten- ja nuortenteatterijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten esittävän taiteen arvostusta suomalaisella esittävän taiteen kentällä sekä toimii alan kehittämisen ja tutkimuksen, taiteellisen tason ja taidekasvatuksen hyväksi. Suomen Assitej järjestää yhteistyössä pääkaupunkiseudun kaupunkien kanssa kansainvälistä esittävän taiteen Bravo!-festivaalia.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Su 7.3.2021 17:00 - Su 14.3.2021 23:59Lataa kalenteriisi
www.bravofestivaali.fi