Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kompani Giraff: Tvärslöjd

La 6. – Su 14.3.2021
Kuva Kompani Giraffin esityksestä Tvärslöjd
Kuvaaja: Jose Figueroa
Ruotsalaisen nykysirkusryhmän Kompani Giraffin esitys Tvärslöjd yli 3-vuotiaille on katsottavissa www.bravofestivaali.fi -sivuilla 6.-14.3.2021!

Kaksi sirkustaiteilijaa luo eläviä veistoksia itsestään ja tavallisista arkisista esineistä. Akrobatian ja taikuuden avulla syntyy tasapainon hetkiä, joissa melkein kaikki on täydellistä ja hiljaista. Hauraat hetket vaativat keskittymistä, harjoittelua ja jonkin verran onneakin. Herkän liikekielen avulla luodaan hetkiä ja kuvia, joissa on oltava vuorovaikutuksessa ja pidettävä kiinni toinen toisistaan, jotta kaikki ei hajoa palasiksi. Esitys osoittaa, kuinka jokin, joka näyttää ensin hankalalta, lopulta kuitenkin onnistuu, ja mihin yhteistyöllä voi yltää. Koreografian ja esineiden käsittelyn muotokieli sopii kaikille iästä tai kielitaidosta riippumatta.

Ikäsuositus: yli 3–vuotiaille / perheille
Kesto: 30 minuuttia
Sanaton

Esitys on katsottavissa Bravo!-festivaalin sivuilla 6.-14.3.2021.

Esiintyjät: Jenny Soddu ja Julietta Birkeland
Ohjaus: Viktoria Dalborg
Idea ja koreografia: Viktoria Dalborg, Axel Adlercreutz, Jenny Soddu
Musiikki: Hans Appelqvist
Lavastus ja puvut: Ellen Utterström
Valokuvat: Jose Figueroa

Yhteyshenkilö

Riikka Siirala
0503375927

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen Assitej ry

Suomen Assitej ry on lasten- ja nuortenteatterijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten esittävän taiteen arvostusta suomalaisella esittävän taiteen kentällä sekä toimii alan kehittämisen ja tutkimuksen, taiteellisen tason ja taidekasvatuksen hyväksi. Suomen Assitej järjestää yhteistyössä pääkaupunkiseudun kaupunkien kanssa kansainvälistä esittävän taiteen Bravo!-festivaalia.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 6.3.2021 00:06 - Su 14.3.2021 23:06Lataa kalenteriisi
www.bravofestivaali.fi