Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Lasten draamallinen elämyspolku Vallisaaressa

Viktuuria Vikatikki ja Hopeasiiven salaisuus
To 12. – To 19.8.2021
teatteriwelho_vallisaari_2021
Kuvaaja: Kirsi Manninen, työ: Viktuuria Vikatikki ja Hopeasiiven salaisuus, taiteilija: Tuija Töyräs
Teatterillinen luontoelämys Vallisaaressa tarjoaa lapsille mahdollisuuden tarkkailla luonnon monimuotoisuutta: tuntea tuulta, aistia meren arvoituksellisuutta, kuunnella vanhojen puiden viisautta sekä riemuita luonnon pienistä ihmeistä.

Viktuuria Vikatikki ja Hopeasiiven salaisuus on draamallinen elämyspolku ala-asteikäisille lapsille Vallisaaren yhdeydessä olevan Kuninkaansaaren luonnossa.

TeatteriWelhon lasten esitys on kaikille aisteille toimiva interaktiivinen teatterielämys luonnossa. Viktuuria Vikatikki -Welhon avustuksella lapset kulkevat ohjatusti esityksen aikana n. 1,5 km reitin Kuninkaansaaressa. Draamallinen luontopolku tarjoaa lapsille kurkistuksen Helsingin merellisen saariston ainutlaatuiseen luontoon ja sen ihmeisiin. Reitin varrella on pysähdyspaikkoja, jossa interaktiivisen esityksen tarina etenee. Reitti on helppokulkuinen, mutta osallistujille suositellaan ulkoilujalkineita sekä säänmukaisia varusteita. Esitys päättyy suojaisan poukaman hiekkarannalle, jossa on piknik-pöydät ja retkeläiset voivat jäädä nauttimaan eväitään vapaasti. Osallistujilla on myös mahdollisuus varata ryhmälleen ’lettukestit’ paikalliselta Jäätelökahvila Pajalta.

Esitykset 12.8.-19.8.2021 klo 10:00 ja klo 12.15

Esityksessä ja yhteysaluksessa otetaan huomioon Korona-epidemian takia tarvittavat toimenpiteet ja turvavälit. Esitys tapahtuu ulkotiloissa ja on ilmainen, sisältäen edestakaisen laivamatkan Suomen Saaristokuljetuksen yhteysaluksella Lyypekinlaiturista, Kauppatorin vieressä olevan Helsinki Biennaali -paviljongin rannasta Vallisaaren Torbedolaituriin ja paluumatkan takaisin Lyybekinlaituriin.

Laivamatkan kesto noin 20 min. esityksen kesto n. 45 min.

TeatteriWelho ry

Teatterinjohtaja Tuija Töyräs

liput ja tiedustelut

teatteriwelho@gmail.com

tel. 092921192 arkisin klo 9–12

Yhteyshenkilö

Tuija Töyräs
092921192

Tapahtumanjärjestäjä

TeatteriWelho

Lastenkesäteatteri, Lasten liikunnallinen teatterielämys luonnossa. TeatteriWelho tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua Vallisaaren luonnon monimuotoisuuteen teatterin keinoin.

    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Ilmainen, sisältäen edestakaisen laivamatkan Suomen Saaristokuljetuksen yhteysaluksella Lyypekinlaiturista, Kauppatorin vieressä olevan Helsinki Biennaali -paviljongin rannasta Vallisaaren Torbedolaituriin ja paluumatkan takaisin Lyybekinlaituriin.
Kesto
45min