Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Ammattilaisen ääni -työpaja

Ke 1.9.2021 – To 2.6.2022
Kuvapylväät ammattilaisista Hotelli- ja ravintolamuseon Palveluksessanne-näyttelyssä.
Kuvaaja: Hanna Granberg
Ammattilaisen ääni -työpajassa tutustutaan hotelli- ja ravintoala-alan työntekijöiden historiaan ja alan muutoksiin. Työpajan tarkoitus on vahvistaa alan opiskelijoiden ammatti-identiteettiä.

Tarjoamme opinnoissa jo edenneille majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoille maksuttomia Ammattilaisten ääni -työpajoja keväällä 2021. Työpaja voidaan toteuttaa etäyhteyksillä tai Hotelli- ja ravintolamuseossa, kun museo jälleen aukeaa.

Työpajoissa tutustutaan alan ammattiryhmien historiaan sekä työelämän, palkkauksen ja tehtävänkuvien muutokseen. Tavoitteena on, että niihin osallistuneiden oppilaiden ammatti-identiteetti vahvistuu, ymmärrys vaikuttamismahdollisuuksista omaan urakehitykseen kasvaa ja tietoisuus alan haasteista lisääntyy. Pääosassa ovat entisten ja nykyisten hotelli-, matkailu- ja ravitsemisalan edustajien tarinat, joiden avulla oppilaat ohjataan pohtimaan muun muassa omaa työuraa ja työhyvinvointia sekä omaan työhön liittyviä mahdollisuuksia sekä nykypäivän tarpeita ja haasteita.

Yhteyshenkilö

044 747 4106

Tapahtumanjärjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo

Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.9.2021 - To 2.6.2022 Lataa kalenteriisi
Hotelli- ja ravintolamuseo
Tallberginkatu 1 G