Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

UUTTA! EMMAn etäopastukset

Varaa EMMAn etäopastus
Ti 19.1. – Pe 31.12.2021
EMMAN etäopastus
Kuvaaja: Paula Virta / EMMA
Etäopastus tuo museon näyttelyt sinne, missä sinä olet. Kierroksella ryhmälläsi on oma opas, joka on läsnä EMMAssa ja kuljettaa teitä näyttelyissä. Etäyhteyden avulla voitte kokea taidenäyttelyt keskustellen asiantuntevan oppaan kanssa. 

Kierroksella tutustumme siihen, mikä ryhmääsi EMMAssa erityisesti kiinnostaa. Tunnin aikana voidaan keskittyä yhteen näyttelyyn, tai tutustua taiteeseen ja muotoiluun valikoiden teoksia koko näyttelykattauksesta. Punaisena lankana voi olla jokin ryhmää kiinnostava teema, esimerkiksi luonto tai nykytaiteen tekniikat. Ajatuksia opastuksen sisällöstä voi kertoa meille varauksen yhteydessä. Opas vastaa kierroksella kysymyksiin ja keskustelee mielellään näkemästänne. 

Yhteyshenkilö

EMMAn asiakaspalvelu ma–pe 10–14
043 827 0941

Tapahtumanjärjestäjä

EMMA-Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 19.1.2021 12:00 - Pe 31.12.2021 12:00Lataa kalenteriisi
EMMA - Espoon modernin taiteen museo
Tilaajan valitsemana joko Teams tai Zoom -kokous