Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Ruoka-aika

virtuaaliopastus
Ma 11.1. – Pe 28.5.2021
HOK:n Stadionin ravintola Helsingin Olympialaisissa 1952.
Työ: Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelma.
Perehdyttää suomalaisen ruokakulttuurin vaiheisiin.

Ruoka-aika opastuksella perehdyttää suomalaisen ruokakulttuurin vaiheisiin. Opastuksella tutustutaan, mistä nykyajan ruokatrendit ovat lähtöisin, ja mitä ennen syötiin kotona ja ravintoloissa.

Virtuaaliopastuksella museon opas johdattelee teemoihin lyhyillä videoilla, jotka on kuvattu Hotelli- ja ravintolamuseossa. Videopätkien lomassa tehdään aktivoivia tehtäviä ruokakulttuurin historiasta.

Opastus toteutetaan Zoom-ympäristössä. Luokassa tulee olla tietokone äänillä ja datatykki. Toivomme myös, että opas näkee oppilaat. Viimeisessä Kahoot!-tehtävässä oppilaat tarvitsevat kännyköitä.

Opastus on saatavilla myös museossa.

Yhteyshenkilö

Merja Nummi
044 747 4106

Tapahtumanjärjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 11.1.2021 - Pe 28.5.2021 Lataa kalenteriisi
Hotelli- ja ravintolamuseon Zoom-alusta