Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Linnateatteri: Etusivun juttu

Ti 16.11.2021 10:15
Linnateatteri: Etusivun juttu.
Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia! Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa.

Ti 16.11. klo 10.15

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Hän nimittää vakituisen avustajan Masa Marsun toimittajaksi ja Hämähäkki-Heikin vastaamaan nopeasti päivittyvästä verkkolehdestä. Mutta puretaanko toimituksen perinteinen TS-talo, kuten vaihtoehtoisia totuuksia tarjoava kiinteistömoguli Karjula uhkaa?

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Lavan ottavat haltuun aikaisemmista Linnateatterin Herra Hakkaraisesta sekä Tatu ja Patu, syömään! -esityksistä tuttu Kalle Tulander sekä Katto Kassisenakin nähty Nestori Kyyrä! Esitys pohjautuu Mauri Kunnaksen Etusivun juttu -kirjaan.

Ohjaus: Sami Rannila

​Kesto: 40min

Suositellaan 2-vuotiaista ylöspäin

Liput 5 €, varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin

Yhteyshenkilö

Liina Sipilä
050 494 6833

Tapahtumanjärjestäjä

Sellosali

Sellosali on Espoon Leppävaarassa sijaitseva 400-paikkainen konsertti- ja esiintymisareena.

Aika ja paikka

Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput 5 €, varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin. Lapsiryhmien ohjaajat maksutta.
Kesto
40min